Marvel Heroes 2015

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Massive multiplayer, strategie & vechten

  Gemaakt door Gazillion entertainment en uitgegeven door Gazillion entertainment

  7

  Marvel Heroes 2015 Artikelen

  De top 5 beste Marvel games - Alle helden verzamelen

  Marvel heeft aangekondigd dat het een samenwerking aangaat met Square Enix, om samen met Crystal Dynamics en Eidos Montreal een nieuwe Avengers game te maken. Er zijn natuurlijk al heel wat verschillende Marvel games te vinden, maar wat zijn nou de beste? Je vindt ze hier in de top 5 beste Marvel games.

  Interview: Gazillion over Marvel Heroes patch 2.0: Asgard

  Marvel Heroes-fans weten het waarschijnlijk al: de gratis MMORPG is deze week voorzien van de grootste update tot nu toe. Het is daardoor mogelijk geworden om je Marvel-vrienden mee te nemen naar Asgard. Heel toevallig nu net de nieuwe Thor-film uitkomt, of niet? Wij vroegen het aan de creative director van ontwikkelaar Gazillion, Jeff Donais.

  Marvel Heroes Review

  Comics zijn hot, free-to-play is hot, MMO is hot; hot items assemble! Dat moet ontwikkelaar Gazillion Entertainment hebben gedacht toen Marvel Heroes het levenslicht zag. Het klinkt op papier als een succesverhaal, maar is het dat ook?

  Marvel Heroes Preview

  Iedereen heeft er wel eens van gedroomd om zich in de rol van een superheld te begeven. De wereld redden van al het kwaad en natuurlijk te eindigen met de liefde van je leven. Klinkt als een verdomd mooi leven, als je het ons vraagt. In de MMO schuine streep dungeon crawler Marvel Heroes kun je dit leven leiden - tot op enige hoogte. Een groot aantal superhelden staat klaar om aan jouw zijde te vechten. Van de oersterke Ms. Marvel, tot de ruwe weerwolf Wolverine. Wij doken in de gesloten bèta en gingen eens goed kijken of het wel leuk knokken gaat worden in deze game. Niks geen oneerlijke stoten onder de riem, want daar worden we niet vrolijk van.

  Marvel Heroes 2015 Nieuws

  Marvel Heroes stopt officieel vanaf vandaag

  Eerder maakten wij al bekend dat de populaire Marvel game, Marvel Heroes, zijn deuren zou sluiten. Wanneer dit precies zou gebeuren was nog niet bekend. Via Twitter hebben de ontwikkelaars bekendgemaakt dat Marvel Heroes stopt vanaf vandaag.

  Marvel Heroes stopt volgens Disney

  Disney heeft gemeld dat Marvel Heroes stopt. De PC-game is ook naar de PlayStation 4 en Xbox One gekomen en bestaat al sinds 2013.

  Binnenkort zijn de Avengers in het Madame Tussauds te bewonderen

  Begin mei zal Madame Tussaud nieuwe personages aan de collectie toevoegen. Het gaat in dit geval om vier superhelden, want dan zijn de Avengers in het Madame Tussauds te zien.

  Nieuw Marvel Heroes 2015 personage

  Marvel heeft veel verzoeken ontvangen om Iceman aan de Marvel Heroes 2015 toe te voegen. Nu is het zover, Iceman maakt vandaag zijn debuut als nieuw Marvel Heroes 2015 personage.

  David Brevik bespreekt nieuwe features in Marvel Heroes 2015

  Hoewel Marvel Heroes al in de zomer van 2013 verscheen, krijgt de game - inmiddels onder de nieuwe naam Marvel Heroes 2015 - nog steeds nieuwe content. Tijdens de Gamescom zaten wij samen met David Brevik, CEO van ontwikkelaar Gazillion Entertainment en bedenker van het spel, en spraken met hem over de aankomende features van de game.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.