Mario Tennis: Ultra Smash Artikelen

  Gave Mario Sports Games - Bereid je voor op Mario Tennis Aces

  Mario zal het zweet flink onder zijn oksels voelen klotsen. Niet alleen komt hij binnenkort naar de Switch voor Mario Tennis Aces, ook zijn er nog behoorlijk wat andere games waarin je hem flink kunt laten sporten. Dit zijn gave Mario Sports Games die de moeite waard zijn om eens te checken!

  Mario Tennis Ultra Smash release - 5 redenen waarom de game de moeite waard is

  De Mario Tennis Ultra Smash release komt steeds dichterbij en daarom gingen wij met deze nieuwe Nintendo game aan de slag! Lees hier 5 redenen waarom Mario Tennis Ultra Smash de moeite waard is, ondanks de 'magere' 7 van Sebastiaan in de review.

  Mario Tennis Ultra Smash review - Loodgieter slaat net geen ace

  Voor alweer de zevende keer (!) trekken Mario en zijn vrienden de tennissokken aan om eens een lekker balletje te meppen. In Mario Tennis Ultra Smash verschijnen alle iconische personages uit de Nintendo-games voor het eerst in monsterlijk formaat op het strijdtoneel. Hoe dat zit, lees je in deze Mario Tennis Ultra Smash review.

  Top 9 beste games voor kids - Nu halen of in de gaten te houden!

  Er zijn tegenwoordig genoeg video games voor kinderen met schattige graphics, maar met een agressieve en gewelddadige gameplay. Maar maak je geen zorgen! We hebben hier de top 9 beste games voor kids opgesteld die je zeker wilt gaan spelen.

  Mario Tennis Ultra Smash Preview - Toegankelijk én diepgaand

  Wimbledon is in volle gang, maar wij waren deze week bij een ander tennistoernooi. Een toernooi met Mario en zijn vrienden, om precies te zijn. Lees alles over Nintendo’s nieuwste tennisgame in deze Mario Tennis Ultra Smash preview!

  Dit is de top 5 E3 games volgens Rox

  Eén ding moet vooraf gezegd worden: niet iedere game heb ik gespeeld of gezien. Want we hebben de E3 content verdeeld. Ik was aanwezig samen met Hugo en Lars. Het kan dus zijn dat er een toffe titel mist, puur omdat ik die niet gezien. Zo keek ik bijvoorbeeld uit naar Battleborn en Halo 5; afspraken die of Hugo of Lars hebben gedaan, omdat dat beter uitkwam in de planning uiteindelijk. Hoe dan ook, hier is mijn top 5 E3 games!

  Wii U exclusives 2015 - Acht games voor Nintendo fans

  Of je nu fan bent van de Wii U of niet, je kunt niet ontkennen dat Nintendo’s console een hoop exclusives heeft. Dit jaar zijn er al een aantal uitgekomen, maar er zullen de komende maanden nog meer Wii U exclusives verschijnen. Deze acht moet je in de gaten houden!

  E3 2015 Nintendo nieuws - Alle aankondigingen op een rijtje

  De XGN redactie stond klaar in de startblokken voor het Digital Event van Nintendo. Het tempo lag weer pittig hoog, dus de kans dat je nieuws gemist hebt is groot. Niet getreurd, want wij hebben het volledige E3 2015 Nintendo overzicht!

  Top 5 beste E3 aankondigingen Nintendo Digital Event

  Shigeru Miyamoto, Regie Fils-Aime en Satoru Iwata verschenen tijdens het Nintendo Digital Event plotseling als een soort Muppets in beeld. Dit zette perfect de toon voor een E3 presentatie vol met vrolijke, maar ook vette games. Dit zijn de top 5 beste E3 aankondigingen van het Nintendo Digital Event!

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.