Mario Tennis: Ultra Smash

  Uitgebracht voor Wii U

  Genres: Sport

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  7

  Mario Tennis: Ultra Smash Artikelen

  Gave Mario Sports Games - Bereid je voor op Mario Tennis Aces

  Mario zal het zweet flink onder zijn oksels voelen klotsen. Niet alleen komt hij binnenkort naar de Switch voor Mario Tennis Aces, ook zijn er nog behoorlijk wat andere games waarin je hem flink kunt laten sporten. Dit zijn gave Mario Sports Games die de moeite waard zijn om eens te checken!

  Mario Tennis Ultra Smash release - 5 redenen waarom de game de moeite waard is

  De Mario Tennis Ultra Smash release komt steeds dichterbij en daarom gingen wij met deze nieuwe Nintendo game aan de slag! Lees hier 5 redenen waarom Mario Tennis Ultra Smash de moeite waard is, ondanks de 'magere' 7 van Sebastiaan in de review.

  Mario Tennis Ultra Smash review - Loodgieter slaat net geen ace

  Voor alweer de zevende keer (!) trekken Mario en zijn vrienden de tennissokken aan om eens een lekker balletje te meppen. In Mario Tennis Ultra Smash verschijnen alle iconische personages uit de Nintendo-games voor het eerst in monsterlijk formaat op het strijdtoneel. Hoe dat zit, lees je in deze Mario Tennis Ultra Smash review.

  Top 9 beste games voor kids - Nu halen of in de gaten te houden!

  Er zijn tegenwoordig genoeg video games voor kinderen met schattige graphics, maar met een agressieve en gewelddadige gameplay. Maar maak je geen zorgen! We hebben hier de top 9 beste games voor kids opgesteld die je zeker wilt gaan spelen.

  Mario Tennis Ultra Smash Preview - Toegankelijk én diepgaand

  Wimbledon is in volle gang, maar wij waren deze week bij een ander tennistoernooi. Een toernooi met Mario en zijn vrienden, om precies te zijn. Lees alles over Nintendo’s nieuwste tennisgame in deze Mario Tennis Ultra Smash preview!

  Mario Tennis: Ultra Smash Nieuws

  Nog onbekende Mario Tennis Ultra Smash characters onthuld

  Eerder deze week werden al een aantal Mario Tennis Ultra Smash characters onthuld. Er waren nog een paar onbekende tennisers in de game die de gamer zou moeten vrijspelen. Na een vrijgegeven screenshot lijkt het erop dat ook die karakters nu bekend zijn.

  Mario Tennis Ultra Smash release aankondiging

  De Mario Tennis Ultra Smash release is op 20 november. Vanaf die dag kunnen we deze exclusieve Wii U game spelen.

  Star Fox Zero release vindt samen plaats met Mario Tennis Ultra Smash

  Nintendo heeft bekendgemaakt dat de Star Fox Zero release plaatsvindt op 20 november, evenals de release van Mario Tennis Ultra Smash. Naast de releasedatum van Star Fox Zero maakte het bedrijf ook die van Xenoblade Chronicles X bekend.

  Nintendo gamescom 2015 line-up bekendgemaakt

  Nintendo's line-up voor gamescom is bekendgemaakt via een post op NeoGAF. Op het forum staat niet alleen de complete Nintendo gamescom 2015 line-up wat betreft games, maar ook andere bezienswaardigheden.

  Mario Tennis Ultra Smash Wii U is een feit

  Nintendo komt met de ene klapper na de andere. Nintendo komt nu met een Mario Tennis Ultra Smash voor de Wii U. Mario Tennis had een hele grote fanbase en deze wordt nu nog groter. De game moet dit najaar nog uitkomen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.