Mario Tennis Aces

  Uitgebracht voor Switch

  Genres: Sport

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  9

  Mario Tennis Aces Artikelen

  Sports games op Nintendo Switch - De beste vervanging voor de sportschool

  Als je het teveel moeite vindt om naar de sportschool te gaan zijn deze titels een perfecte vervanging voor je wekelijkse work-out. Zo heb je toch het gevoel dat je intensief bezig bent geweest, ook al is het maar met een controller in je handen. Lees hier de beste sports games op de Nintendo Switch.

  Nintendo Switch VR games - Titels die wij in Virtual Reality willen spelen met Labo

  Nintendo brengt Virtual Reality naar de Nintendo Switch. Met het nieuwe Labo-pakket kun je een kartonnen bril vastmaken aan de console, waarmee je met verschillende constructies games kan spelen. Welke games willen wij met Labo-VR op de Nintendo Switch spelen? Je leest het hier.

  Top 10 beste Nintendo Switch games die het beste gebruikmaken van motion controls

  De Nintendo Switch biedt een breed scala aan games. Van Mario Kart tot Diablo 3, er is voor iedereen wel een game om te spelen. Maar stel dat je gewoonweg niet op de kleine knopjes van de Switch controller wil drukken. Hier is onze top 10 beste Nintendo Switch games die gebruikmaken van motion controls.

  Beste handheld games van 2018 - Perfect voor onderweg

  Dit jaar zijn er ontzettend veel toffe games uitgekomen. Het is alleen jammer dat wanneer je op een console gamet het niet altijd mogelijk is om overal waar je maar bent te gamen. Gelukkig heb je handhelds zoals de Switch, 3DS en de Vita. Dit zijn de beste handheld games van 2018. Veel gameplezier onderweg!

  Beste Switch follow-up games - Games om te spelen als je deze toppers al uit hebt

  Wat moet je nou doen als je door Switch-toppers als Pokémon Let’s Go of Super Smash Bros. Ultimate heen gespeeld hebt? Wij geven je de beste Switch games om een kans te geven als je al veel uitgespeeld hebt. De lijst werkt ook andersom, dus je hebt altijd wat te spelen!

  Mario Tennis Aces Nieuws

  Mario Tennis Aces 3.0 update brengt een nieuwe mode en meer

  Er is een nieuwe update uitgebracht die Mario Tennis Aces omtovert in zijn 3.0 versie. Deze update brengt meerdere nieuwe kwaliteiten met zich mee, waaronder een nieuwe Co-Op Challenge en een aantal aanpassingen aan de balans van de huidige personages. Deze update kan nu worden gedownload op de Nintendo Switch.

  God of War is Game of the Year 2018 volgens de D.I.C.E. Awards

  Tijdens de D.I.C.E. Awards van de Academy of Interactive Arts and Sciences won God of War de Game of the Year prijs. De game won naast deze prijs ook nog acht andere onderscheidingen. Hiermee is God of War de grote winnaar van de avond.

  Fortnite Nintendo Switch is de meest gespeelde game van 2018 op de console

  2018 was een goed jaar voor de Nintendo Switch. Met een groot aanbod aan toffe games, heeft Nintendo de meest gespeelde games op de Switch bekendgemaakt met Fortnite op nummer één. Ook games als The Legend of Zelda; Breath of the Wild, Pokémon Let's Go en Super Smash Bros Ultimate kunnen niet uit het lijstje ontbreken.

  Mario Tennis Aces update voegt Luna, Boom Boom en Pauline toe

  In een video op de YouTube pagina van Nintendo zijn drie nieuwe personages voor Mario Tennis Aces geïntroduceerd voor een update. De nieuwe personages heten Luma, Boom Boom en Pauline. Deze nieuwelingen zullen in het eerste kwartaal van 2019 worden toegevoegd. Ergens tussen januari en maart zullen de nieuwe karakters dus speelbaar zijn.

  Verkoop Nintendo Switch games zorgt voor grote winst Nintendo

  Nintendo heeft informatie naar buiten gebracht van de winst die het bedrijf heeft geboekt het afgelopen kwartaal. Een groot deel van de winst komt door de verkoop van Nintendo Switch games die de afgelopen maanden zijn verkocht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.