Mario & Sonic At The Rio 2016 Olympic Games

  Uitgebracht voor Wii U

  Genres: Sport

  Gemaakt door SEGA en uitgegeven door Nintendo

  5

  Mario & Sonic At The Rio 2016 Olympic Games Artikelen

  De top 10 beste mobile games die wij nog willen zien - leuk voor onderweg

  Begin dit jaar heeft Nintendo aangekondigd dat de titel Dr. Mario World naar mobiele apparaten komt. Steeds meer console-games komen naar mobiel, zoals Mario Kart en Life is Strange. Dit zijn de top 10 beste mobile games die wij het liefst nog willen zien verschijnen.

  Top 10 beste koningen in games - Op staatsbezoek met Willem

  Het is weer Koningsdag en van oudsher brengt op deze nationale feestdag de koning een bezoek aan één of meerdere gemeenten. Maar wat als de koning eens op bezoek zou gaan bij de beste koningen in games. Wij hebben maar liefst 10 aanbevelingen klaarstaan.

  De Top 5 Olympische Spelen apps om het toernooi op de voet te volgen

  De Olympische Spelen zijn begonnen met het damesvoetbal. Dit terwijl vrijdagnacht pas de officiële openingsceremonie van het toernooi is. Wist je niet dat het mondiale toernooi al bezig was? Of wil je weten wat er de komende dagen gespeeld wordt? Dan hebben wij de oplossing, want met de Top 5 Olympische Spelen apps volg je het toernooi op de voet.

  Mario en Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016 Wii U Review - Stelt teleur

  Drie franchises, twee helden, één game. Mario en Sonic vliegen met hun crossmotor door de lucht en landen met de kop naar voren op je Wii U Gamepad. Benieuwd? Lees dan onze Mario en Sonic op de Olympische Spelen 2016 Wii U review.

  Mario en Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016 Wii U Preview

  Van het ijskoude Rusland naar het zonovergoten Brazilië: Mario en Sonic vliegen voor hun derde olympische sportavontuur naar de andere kant van de wereld. De egel en de loodgieter hebben nog een maand de tijd om zich voor te bereiden, maar in deze Mario en Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016 Wii U preview blikken we vooruit.

  Mario & Sonic At The Rio 2016 Olympic Games Nieuws

  Nieuwe SEGA games aangekondigd in Olympische setting

  SEGA heeft vier nieuwe Olympische games aangekondigd waarvan er een in 2019 uit zal komen en de andere drie in 2020. Twee van deze games zullen uitkomen op de Nintendo Switch, één game zal uitkomen op meerdere platformen en SEGA is bezig met een mobile game in een soortgelijke setting.

  Wat is de beste Nintendo franchise? [Poll]

  Star Fox Zero komt morgen met een gloednieuw avontuur uit, waarin de buitenaardse vos het heelal moet zien te redden. De lang levende Nintendo franchise vestigt zijn naam met deze game weer tussen de grote namen die het bedrijf heeft voortgebracht. Maar wat is de beste Nintendo franchise?

  Mario & Sonic op de Olympische Spelen release bekend

  De Olympische Spelen beginnen deze zomer pas. Maar 3DS eigenaren kunnen vanaf 8 april al aan de slag. De Mario & Sonic op de Olympische Spelen release is vandaag door Nintendo bekendgemaakt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.