Mario Party 10

  Uitgebracht voor Wii U

  Genres: Party

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  8

  Mario Party 10 Artikelen

  De top 10 beste mobile games die wij nog willen zien - leuk voor onderweg

  Begin dit jaar heeft Nintendo aangekondigd dat de titel Dr. Mario World naar mobiele apparaten komt. Steeds meer console-games komen naar mobiel, zoals Mario Kart en Life is Strange. Dit zijn de top 10 beste mobile games die wij het liefst nog willen zien verschijnen.

  Beste Minecraft skins gebaseerd op andere games - Vierkante versies van onze helden

  Er zijn al duizenden of misschien wel miljoenen Minecraft skins gemaakt. Gamers over de hele wereld maken iets nieuws, of in dit geval proberen ze in pixels iets na te maken. Juist omdat het er zoveel zijn, hebben wij de beste Minecraft skins die gebaseerd zijn op games voor jullie op een rijtje gezet. Zit jouw favoriete game er tussen?

  Beste Toadette games - Hierin straalt het vriendinnetje van Toad

  Toad mag straks weer de show stelen in Captain Toad Treasure Tracker, maar zijn 'vriendinnetje' Toadette volgt in zijn schaduw. We geven haar ook tijd te stralen met dit overzicht aan beste Toadette games. Sta paraat voor op en top schattigheid.

  Top 5 leuke Moederdag cadeau idee tips - games voor het hele gezin!

  Komende zondag is het zover, dan is het Moederdag. Alle kinderen komen dan bij elkaar om hun moeders in het zonnetje te zetten. De uitgelezen kans om weer eens met zijn allen gezellig een spelletje te spelen. Daarom zetten wij de top 5 leuke Moederdag cadeau idee tips voor je op een rijtje, deze games kun je in huis halen!

  Real Life vs Games - 10 games die beter zijn dan het echte leven

  Ook al heeft het echte leven vaak betere graphics, niet alle spellen doen onder aan je levensstijl buiten de videogame wereld om. Deze 10 games die beter zijn dan het echte leven doen je wensen naar een leven als pixelcreatie! Maak je klaar voor Real Life vs Games!

  Mario Party 10 Nieuws

  Best verkochte Nintendo games bekendgemaakt

  Bij Nintendo zijn de jaarcijfers bekend en daardoor is de lijst met best verkochte Nintendo games bijgewerkt. Op de website van Nintendo is deze lijst voor meerdere consoles van Nintendo te vinden. Zo kun je precies zien hoe vaak de games zijn verkocht.

  Wat is de beste Nintendo franchise? [Poll]

  Star Fox Zero komt morgen met een gloednieuw avontuur uit, waarin de buitenaardse vos het heelal moet zien te redden. De lang levende Nintendo franchise vestigt zijn naam met deze game weer tussen de grote namen die het bedrijf heeft voortgebracht. Maar wat is de beste Nintendo franchise?

  Mario Day - internationale dag voor de bekendste video game held

  Je favoriete Italiaanse loodgieter is jarig. Al ruim 30 jaar wordt Nintendo's meest bekende held geëerd. Dat doen de gamers door middel van Mario Day.

  Drie Nintendo Amiibo in prijs verlaagd

  Terwijl sommige Nintendo Amiibo ontzettend moeilijk te vinden zijn, zijn andere weer in overvloed te vinden. Nu zullen sommige amiibo in prijs verlaagd worden om de verkoop een handje te helpen.

  Mario Party 10 krijgt Amiibo ondersteuning en meer

  Nintendo maakt details bekend over Mario Party 10. Zo zullen Amiibo gebruikt kunnen worden in de game. Het spel komt op 20 maart in de winkels te liggen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.