Mario & Luigi: Paper Jam Bros.

  Uitgebracht voor

  Genres: Actie, avontuur & platformer

  Gemaakt door AlphaDream en uitgegeven door Nintendo

  9

  Mario & Luigi: Paper Jam Bros. Artikelen

  Top 10 beste koningen in games - Op staatsbezoek met Willem

  Het is weer Koningsdag en van oudsher brengt op deze nationale feestdag de koning een bezoek aan één of meerdere gemeenten. Maar wat als de koning eens op bezoek zou gaan bij de beste koningen in games. Wij hebben maar liefst 10 aanbevelingen klaarstaan.

  Real Life vs Games - 10 games die beter zijn dan het echte leven

  Ook al heeft het echte leven vaak betere graphics, niet alle spellen doen onder aan je levensstijl buiten de videogame wereld om. Deze 10 games die beter zijn dan het echte leven doen je wensen naar een leven als pixelcreatie! Maak je klaar voor Real Life vs Games!

  10 game personages die je moet kennen!

  De gameplay en de gamewereld zijn onlosmakelijk verbonden. Zo zorgt de sfeer van het spel of je daadwerkelijk door blijft spelen en of het verhaal je bij blijft. Op je reis door deze digitale werelden kom je een hoop eigenaarde persoonlijkheden tegen die game onvergetelijk maken. Maar wat zijn nou de 10 game personages die je echt moet kennen?

  De top 5 beste games van 2015 volgens Nicky Maatman

  Nicky kwam dit jaar vrolijk binnenlopen bij XGN. Zelfs als hij even niets te doen heeft, staat hij opeens op de stoep, omdat hij dan wat wil doen voor XGN. Een goede jongen en vooral: een gamer! Dit is de top 5 beste games van 2015 volgens Nicky!

  Top 5 beste 3DS games van 2015

  Nintendo’s trouwe handheld, de Nintendo 3DS, kwam dit jaar met 2 vernieuwde uitvoeringen:de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL. De New Nintendo 3DS modellen kwamen met een C-stick en met ZR- en- ZL-knoppen. Hierbij hoorde natuurlijk ook weer veel nieuwe, toffe titels en die vind je allemaal terug in XGN’s top 5 van 3DS games van 2015!

  Mario & Luigi: Paper Jam Bros. Nieuws

  Wat is de beste Nintendo franchise? [Poll]

  Star Fox Zero komt morgen met een gloednieuw avontuur uit, waarin de buitenaardse vos het heelal moet zien te redden. De lang levende Nintendo franchise vestigt zijn naam met deze game weer tussen de grote namen die het bedrijf heeft voortgebracht. Maar wat is de beste Nintendo franchise?

  Mario & Luigi Paper Jam Bros release bekendgemaakt

  De Mario & Luigi Paper Jam Bros release is bekendgemaakt door Nintendo. In dit exclusieve 3DS avontuur vormen Paper Mario en de Marios Bros. een team om Bowser te verslaan.

  Mario & Luigi Paper Jam release in de lente van 2016

  Nintendo heeft tijdens haar E3 show een nieuw spel met Mario en Luigi in de hoofdrol aangekondigd. Het spel krijgt de naam Mario & Luigi Paper Jam. De Mario & Luigi Paper Jam release vindt plaats in de lente van 2016.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.