Mario Kart 7 Artikelen

  Top 10 beste games die battle royale modus moeten krijgen

  Met de release van Apex Legends wordt het aanbod van het Battle Royale genre steeds groter. Welke games zouden baat hebben bij een battle royale modus? Je leest het hier in onze top 10 beste games die een battle royale modus moeten krijgen.

  Beste Nintendo DS games - we gaan terug de tijd in!

  In maart is het zover: dan bestaat de Nintendo DS in Europa al weer veertien jaar. We hebben een aantal goede jaren met de Nintendo DS beleefd en al helemaal goede games voorgeschoteld gekregen. Wat zijn de beste oude Nintendo games voor de DS? Wij vertellen het je!

  Beste Minecraft skins gebaseerd op andere games - Vierkante versies van onze helden

  Er zijn al duizenden of misschien wel miljoenen Minecraft skins gemaakt. Gamers over de hele wereld maken iets nieuws, of in dit geval proberen ze in pixels iets na te maken. Juist omdat het er zoveel zijn, hebben wij de beste Minecraft skins die gebaseerd zijn op games voor jullie op een rijtje gezet. Zit jouw favoriete game er tussen?

  Top 10 beste koningen in games - Op staatsbezoek met Willem

  Het is weer Koningsdag en van oudsher brengt op deze nationale feestdag de koning een bezoek aan één of meerdere gemeenten. Maar wat als de koning eens op bezoek zou gaan bij de beste koningen in games. Wij hebben maar liefst 10 aanbevelingen klaarstaan.

  Top 5 Augmented Reality GO games die ook tof zouden zijn

  Pokemon GO is een regelrechte hype, dit weten we nu wel. Maar het gaat er niet alleen om wat Pokemon GO bereikt heeft en nog zal bereiken. Het gaat er met name om hoe andere bedrijven op deze ontwikkeling inspringen. Deze top 5 Augmented Reality GO games zouden wij in ieder geval graag zien.

  Real Life vs Games - 10 games die beter zijn dan het echte leven

  Ook al heeft het echte leven vaak betere graphics, niet alle spellen doen onder aan je levensstijl buiten de videogame wereld om. Deze 10 games die beter zijn dan het echte leven doen je wensen naar een leven als pixelcreatie! Maak je klaar voor Real Life vs Games!

  10 game personages die je moet kennen!

  De gameplay en de gamewereld zijn onlosmakelijk verbonden. Zo zorgt de sfeer van het spel of je daadwerkelijk door blijft spelen en of het verhaal je bij blijft. Op je reis door deze digitale werelden kom je een hoop eigenaarde persoonlijkheden tegen die game onvergetelijk maken. Maar wat zijn nou de 10 game personages die je echt moet kennen?

  Top 5 beste handheld games

  Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je zit in de trein en verveelt jezelf het apenzuur. Wat doet een gemiddeld persoon dan? Inderdaad! Die pakt zijn telefoon of handheld erbij en gaat gezellig een spelletje spelen! Wat zeg je? Welke games voor onderweg je het beste kunt spelen? We hebben de top 5 beste handheld games op een rijtje gezet.

  De beste spin-offs ooit!

  Hyrule Warriors is uit, Triad Wars op komst. Beide zijn het spin-offs van andere games en hebben dus een eigen verhaal met een eigen gameplay. Maar welke games zijn nou nog meer goede spin-offs? Je leest het in deze top vijf!

  Top 10 racegames

  De poll is weer gesloten en jullie hebben mogen stemmen op de beste racegame. We hebben jullie een aardige lijst voorgeschoteld, dus laten we kijken welke tien games eruit zijn gerold.

  De 25 beste 3DS games

  Stel je hebt nog maar net een 3DS in huis of je ziet door alle bomen het bos niet meer. Geen probleem wij weten welke 25 games je voor de 3DS moet kopen! Dit zijn de 25 beste 3DS-games!

  Stem: De 10 beste Mario games

  Op vrijdag 29 november komt Super Mario 3D World uit voor de Wii U. Het is alweer het zoveelste deel met de besnorde loodgieter in de hoofdrol. Een mooi moment om even terug te blikken op de serie en aan jullie te vragen: wat is nu eigenlijk de beste Mario game?

  De meest irritante vijanden in Mario games

  Super Mario gaat al langer mee, maar de games gaan natuurlijk om veel meer dan Mario en Luigi zelf. De vijanden in de games spelen ook een belangrijke rol, want die tref je constant aan. De een nog irritanter dan de ander. In deze special noemen we er een paar voor je op.

  Mario Kart 7 Review

  Nintendo maakt dit jaar met de 3DS een valse start. De draagbare spelcomputer verkoopt tamelijk slecht en wat kaskrakers betreft blijft het aanbod schaars. Om die reden kwam Super Mario 3D Land als een donderslag bij een heldere hemel. Ook met Mario Kart 7 voorziet de besnorde loodgieter de 3DS waarschijnlijk alsnog van een mooie Sinterklaas en kerst.

  Mario Kart 7 Preview

  “Klop klop!” “Wie is daar?” “Mario Kart!” “Mario Kart wie?” “Nee, Mario Kart 3DS!” Jaja, het is weer tijd om je gordel vast te maken want er staat een nieuwe Mario Kart aan de startlijn. Dat wordt weer een heleboel chaos, maar vooral een heleboel plezier. Wij reden een eerste rondje en wat wij met de game beleefd hebben, lees je in deze impressie.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.