Mario Golf: World Tour

  Uitgebracht voor

  Genres: Sport & golf

  Gemaakt door Camelot en uitgegeven door Nintendo & Camelot

  8

  Mario Golf: World Tour Artikelen

  Gave Mario Sports Games - Bereid je voor op Mario Tennis Aces

  Mario zal het zweet flink onder zijn oksels voelen klotsen. Niet alleen komt hij binnenkort naar de Switch voor Mario Tennis Aces, ook zijn er nog behoorlijk wat andere games waarin je hem flink kunt laten sporten. Dit zijn gave Mario Sports Games die de moeite waard zijn om eens te checken!

  Top 10 beste koningen in games - Op staatsbezoek met Willem

  Het is weer Koningsdag en van oudsher brengt op deze nationale feestdag de koning een bezoek aan één of meerdere gemeenten. Maar wat als de koning eens op bezoek zou gaan bij de beste koningen in games. Wij hebben maar liefst 10 aanbevelingen klaarstaan.

  Real Life vs Games - 10 games die beter zijn dan het echte leven

  Ook al heeft het echte leven vaak betere graphics, niet alle spellen doen onder aan je levensstijl buiten de videogame wereld om. Deze 10 games die beter zijn dan het echte leven doen je wensen naar een leven als pixelcreatie! Maak je klaar voor Real Life vs Games!

  10 game personages die je moet kennen!

  De gameplay en de gamewereld zijn onlosmakelijk verbonden. Zo zorgt de sfeer van het spel of je daadwerkelijk door blijft spelen en of het verhaal je bij blijft. Op je reis door deze digitale werelden kom je een hoop eigenaarde persoonlijkheden tegen die game onvergetelijk maken. Maar wat zijn nou de 10 game personages die je echt moet kennen?

  De 25 beste 3DS games

  Stel je hebt nog maar net een 3DS in huis of je ziet door alle bomen het bos niet meer. Geen probleem wij weten welke 25 games je voor de 3DS moet kopen! Dit zijn de 25 beste 3DS-games!

  Mario Golf: World Tour Nieuws

  Wat is de beste Nintendo franchise? [Poll]

  Star Fox Zero komt morgen met een gloednieuw avontuur uit, waarin de buitenaardse vos het heelal moet zien te redden. De lang levende Nintendo franchise vestigt zijn naam met deze game weer tussen de grote namen die het bedrijf heeft voortgebracht. Maar wat is de beste Nintendo franchise?

  Mario Day - internationale dag voor de bekendste video game held

  Je favoriete Italiaanse loodgieter is jarig. Al ruim 30 jaar wordt Nintendo's meest bekende held geëerd. Dat doen de gamers door middel van Mario Day.

  Nintendo kondigt 2DS en 3DS bonus actie aan

  Nintendo heeft een nieuwe 2DS en 3DS actie aangekondigd voor winter 2014. Wie zijn 2DS, 3DS of 3DS XL bij Club Nintendo tussen 11 september 2014 en 12 januari 2015 registreert, en zijn exemplaar van van Super Smash Bros. for Nintendo 3DS en/of Pokémon Omega Ruby of Pokémon Alpha Sapphire tussen 3 oktober en 12 januari registreert kan gratis een game downloaden uit de Nintendo eShop.

  De 10 beste duo's in games

  Games speel je vaak niet alleen. Of je nu gamet via internet en daar spelers ontmoet, of een verhaal doorspeelt met computergestuurde companen; je wordt altijd wel vergezeld. Er zijn daarom ook een aantal legendarisch duo's in games te vinden, die elkaar helpen wanneer het nodig is en elkaar nooit in de steek laten. Hier vind je een top 10 van de beste duo's in de geschiedenis van games.

  Mario Golf: World Tour krijgt season pass

  De aankomende 3DS-titel Mario Golf: World Tour krijgt een season pass toegewezen voor extra content in de toekomst. Dat heeft uitgever en ontwikkelaar Nintendo aangekondigd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.