MapleStory

  Uitgebracht voor PC

  Gemaakt door NEXON Korea en uitgegeven door NEXON Korea

  MapleStory Nieuws

  Gameverslaafde man rijdt kantoor van Nexon binnen

  In Zuid-Korea was op zondagavond een Chinese man plots heel erg boos. Een Chinese gameverslaafde man reed in een opwelling het kantoor van Nexon binnen, omdat zij verantwoordelijk is voor zijn problemen.

  MapleStory viert zevende verjaardag met speciale patch

  Uitgever Nexon viert op 28 mei het zevenjarige jubileum van de game MapleStory. Om dit te vieren lanceert de ontwikkelaar een verjaardagspatch met veel nieuw content voor gamers, waarvan enkele speciaal voor loyale spelers.

  League of Legends zet 460 miljoen euro om in 2013

  De website SuperData heeft onderzoek gedaan naar de omzet van free-to-play games in 2013 en de cijfers liegen er niet om. Alhoewel de titel van het genre iets anders suggereert, kan er voor van alles en nog wat worden betaald en dat is dan ook in grote getale gedaan.

  1,5 miljoen euro aan beloningen in MapleStory

  De ontwikkelaar van games als MapleStory, Combat Arms en War Rock, NEXON, heeft een speciaal evenement aangekondigd. Tot en met 2 januari zal het bedrijf de meest toegewijde leden van hun community belonen met 1,5 miljoen euro aan beloningen.

  PSY komt naar MapleStory en Combat Arms

  NEXON Europe, een uitgever van free-to-play MMO's in Europa, kondigt vandaag aan popsensatie PSY gestrikt te hebben. De Zuid-Koreaan zal in de games MapleStory en Combat Arms verschijnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.