Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers 2013

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Gemaakt door Stainless Games en uitgegeven door Stainless Games

  8

  Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers 2013 Artikelen

  Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers 2013 Review

  Tegenwoordig valt alles wel te doen op een PC of console. Of het nou een potje voetbal is of een bordspel als Monopoly. Het bekende kaartspel Magic the Gathering kan daarom niet achterblijven en komt daarom (wederom) met een digitale versie van het spel. Wij gingen aan de slag met Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers 2013 om te zien of de nieuwste telg in de serie de franchise weer op de kaart weet te zetten.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Magie en Lego

  ‘Het is eindelijk zover: Xbox Live barst eindelijk weer eens los met een ontelbaar aantal downloadbare lekkernijen!’ Wij wacht nog altijd met smart op de dag dat we deze zin zonder sarcasme kunnen uiten, want wederom valt er weinig te beleven.

  PlayStation Store Update - LEGO Batman en Arkham City

  Het is weer woensdag en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met allerlei nieuwe games, demo's en downloadbare content. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!

  Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers 2013 Nieuws

  Film van Magic: The Gathering in de maak

  De filmstudio 20th Century Fox heeft voor een onbepaalde tijd de rechten van Magic: The Gathering gekocht en wil er een film van maken. Simon Kinsberg moet het script gaan schrijven.

  Games with Gold programma voor Xbox 360 gaat door

  Tijdens de E3 werd het Games with Gold programma voor de Xbox 360 onthuld. Hiermee konden Xbox Live Gold leden twee gratis games per maand downloaden. Microsoft heeft vandaag bevestigd dat het programma door zal gaan.

  Rainbow Six Vegas en Magic 2013 gratis op Xbox Live

  Gisteren ging het gerucht als dat Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers 2013 gratis beschikbaar gesteld zou worden voor Xbox Live Gold leden. Dit blijkt te kloppen. Daarnaast zal ook Tom Clancy's Rainbow Six Vegas gratis aangeboden worden.

  Magic the Gathering 2013 waarschijnlijk volgende gratis Xbox Live game

  Sinds de E3 dit jaar krijgen gamers met Xbox Live Gold elke maand twee gratis games via het Games with Gold programma. Op 1 september wordt de volgende game weer beschikbaar gesteld en dat zou best wel eens Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers 2013 kunnen zijn.

  Derde deel Duels of the Planeswalkers verschijnt deze zomer

  Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers 2013 komt deze zomer uit op iPad, PlayStation Network, Steam en Xbox Live Arcade. Het is de derde game die verschijnt in de Duels of the Planeswalkers-serie van het populaire ruilkaartspel Magic: The Gathering.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.