Mafia III

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie

  Gemaakt door 2K Czech en uitgegeven door 2K Games

  7.5

  Mafia III Artikelen

  PlayStation Plus games augustus 2018 - Wat spelen we deze maand?

  De PlayStation Plus games augustus 2018 zijn bekendgemaakt. Sony is wat laat deze maand maar geeft ons weer zes games om gratis te spelen. Met welke games komt Sony ons deze maand verblijden?

  Top 10 Georganiseerde Misdaadgames - Capiche?

  Misdaad loont niet. Ten minste, dat krijgen we te horen van de maatschappij als we opgroeien. Maar in games is misdaad een thema dat we vaak langs zien komen en waarbij het vaak wel degelijk loont, helemaal binnen de grote bendes. In deze special behandelen we daarom de Top 10 georganiseerde misdaadgames.

  3 goedkope Xbox One games van dit moment

  Sinterklaas is weer terug naar Spanje en dus mogen we ons langzaam al klaarmaken voor de komst van de kerstman. Maar ook hij moet ergens goedkoop zijn inkopen kunnen doen. Veel winkels hebben dus het nodige, waaronder games, in prijs verlaagd. Vandaag nemen we drie goedkope Xbox One games onder de loep.

  Black Friday 2017 koop tips voor gaming - Kijken? Nee, kopen!

  Kijken, kijken, niet kopen. Dat is iets wat veel Nederlanders naar hun hoofd toe krijgen geworpen, maar met Black Friday gaan we helemaal los! Dan krijgen we het instinct van een jager die al drie dagen niet heeft gegeten en jagen we op de koopjes. Dit zijn de Black Friday 2017 koop tips voor gaming van de redactie!

  De Summer Sale 2017 PS4 en Xbox One is nu aan de gang

  Eerder maakten wij al een top 10 beste Steam Summer Sale deals. Maar hoe zit het met de consoles? Mediamarkt, bol.com en GameMania hebben alle drie hun eigen Summer Sale voor de consoles. Lees hieronder wat je allemaal kunt kopen voor de Summer Sale 2017 PS4 en Xbox One!

  Mafia III Nieuws

  PlayStation Plus games augustus 2018 bekendgemaakt

  De PlayStation Plus games voor augustus 2018 zijn bekendgemaakt door Sony. Deze maand kunnen PlayStation Plus-gebruikers Mafia III en Dead by Daylight gratis downloaden.

  bol.com actie voor de feestdagen - 3 games voor 50 euro

  Black Friday, dat populairder dan ooit is, mag dan wel voorbij zijn, dat betekent niet dat het is afgelopen met de kortingen dit jaar. Ook in december kun je nog vette games halen voor een lage prijs, waaronder op dit moment met een leuke bol.com actie. Bij de webwinkel kun je nu namelijk 3 games voor 50 euro oppikken.

  Amazon Black Friday Deals 2017 geven korting op veel games en tech

  Goed om te weten dat de website van Amazon.de ook een Nederlandse vertaling heeft. Want ook deze webshop barst vanaf vandaag los met de Amazon Black Friday deals 2017. Grote titels met grote korting!

  Intertoys Black Friday 2017 deals - Korting op meer dan speelgoed

  Intertoys heeft weer scherpe deals voor Black Friday. Omdat het soms moeilijk is om tussen alle bomen het bos te zien, lichten we een aantal Intertoys Black Friday 2017 deals voor jullie uit.

  Mafia 3 Sign of the Times DLC nu beschikbaar

  Recent werd al meer informatie over de DLC aangekondigd maar nu kunnen we daadwerkelijk van de game genieten. De Mafia 3 Sign of the Times DLC is nu beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De derde Mafia 3 DLC kost 10 euro en zit gratis bij de Season Pass inbegrepen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.