Mafia II

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, avontuur, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door 2K Games & 2K Czech en uitgegeven door 2K Games & 2K Czech

  8

  Mafia II Artikelen

  De 100 beste games van het decennium - #80 tot en met #71

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de top 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de nummers 80 tot en met 71.

  Games in New York - Even wachten op Spider-Man

  Terwijl we nog moeten wachten op de Spider-Man game voor de PS4, vonden wij het een goed idee om alvast New York een beetje te verkennen. Dus hier zijn Games in New York waarbij de stad de setting is, zodat we straks geen kaart nodig hebben. Let op: het gaat hier om games die zich grotendeels in New York afspelen.

  Top 8 bijpersonages die een eigen game verdienen

  Vandaag worden bijpersonages in games in het zonnetje gezet. Ze staan altijd maar in de schaduw van de held, maar ze zijn minstens zo belangrijk zijn voor een interessante of leuke game. Goede bijpersonages geven de spelwereld extra kleur en contexten weten soms de show zelfs te stelen. Daarom is hier een top 8 bijpersonages die een eigen game verdienen.

  Top 5 grootste playboys in games - Gladde praatjesmakers

  Met de dood van Hugh Hefner is er een einde gekomen voor de oudste playboy ooit. Ooit begonnen als snelle en jonge vent, schopte Hefner het uiteindelijk zover dat hij als oude man werd omringd door veel vrouwelijk schoon. Maar wie zijn de grootste playboys in games?

  Top 10 wtf momenten in games - Alle gekheid op een stokje

  Soms ben je een game aan het spelen en dan gebeurt er iets opmerkelijks. Veel games hebben easter eggs, maar dat hoeft niet altijd de reden tot verbazing te zijn. Voor bugs geldt hetzelfde. Nee, het kan soms ook opzet zijn van de ontwikkelaar waar je niet omheen kan. Wij hebben 10 wtf momenten in games op een rijtje gezet.

  Mafia II Nieuws

  Playstation Now aanbod uitgebreid met zes games

  Playstation Now blijft maar groeien. Het PlayStation Now aanbod is uitgebreid met zes games. Vanaf vandaag is het ook mogelijk om van de service gebruik te maken op je PC.

  2K Humble Bundle brengt vele games met hoge kortingen

  Er is op dit moment een 2K Humble Bundle te koop via de website van Humble Bundle. Met Humble Bundle kun je games kopen tegen een prijs die je zelf bepaalt. Wanneer er boven een bepaald bedrag betaald wordt, krijgt de koper een aantal extra games.

  2K Czech sluit studio in Praag

  Ontwikkelingsbedrijf 2K Czech laat zijn kantoor in Praag vallen. De studio zal een groep werknemers ontslaan en een aantal vervolgens verhuizen naar een studio in Brno. Het is nog maar de vraag wat er gaat gebeuren met een van de meest prominente titels in ontwikkeling: Mafia 3.

  2K Games houdt uitverkoop op Xbox Live

  Heb jij Borderlands, Mafia II of BioShock 2 helemaal uitgespeeld maar wil je meer? Dan kun je als Xbox 360 eigenaar voor een prikkie diverse contentpakketten kopen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.