MadWorld

  Uitgebracht voor Wii

  Genres: Actie & vechten

  Gemaakt door Platinum Games en uitgegeven door SEGA & Platinum Games

  8.3

  MadWorld Artikelen

  Vijf PlatinumGames games die je moet spelen - Actie van de bovenste plank

  De Japanse studio PlatinumGames staat bekend om zijn afwijkende benadering van game-ontwikkeling. De volgende game die met deze alternatieve visie tot leven komt, is Astral Chain. Om alvast in de stemming te komen, zetten wij de vijf PlatinumGames games die je moet spelen op een rij.

  Geweld in video games - De meest gewelddadige momenten

  Games zijn gewelddadig, daarom vinden de meeste mensen games zo leuk. Gewoon dingen doen, die je in het echt niet kan/mag doen. Sommige games zijn een stuk gewelddadiger dan andere. Daarom hier een lijstje met de meest gewelddadige momenten in games. Want ja, er zit flink wat geweld in video games.

  5 erg gewelddadige games!

  Games zijn niet vies van een beetje ultraviolence. Verre van zelfs. Maar wat zijn nou een paar van de gruwelijkste? XGN zet ze op een rijtje voor je.

  MadWorld Review

  De game MadWorld ligt eindelijk in de schappen. Het spel met de kettingzaag, het vermoorden van vijanden en het verzamelen van punten, beloofde veel goeds voor de Wii. Wij gingen kijken uit wat voor hout deze game ‘gezaagd’ is.

  MadWorld Preview

  In maart zal de Wii een game verwelkomen die de meest gewelddadige titel voor de console tot nu toe zal worden. Een grote belofte, maar weet SEGA dat wel waar te maken met MadWorld?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.