Madden NFL 25 Nieuws

  Xbox 360 Ultimate Games Sale dag 5

  Het is alweer de vierde dag van de Ultimate Games Sale op de Xbox 360. Zo is Left 4 Dead 2 voor een lager prijsje te downloaden, alsook nog een paar andere titels. We zetten de deals voor je op een rijtje.

  Madden NFL 25 krijgt patch

  Madden NFL 25 heeft een patch gekregen. Dat maakt EA Sports bekend op haar blog. Met deze update worden verschillende bugs gefixt en enkele spelelementen lichtelijk aangepast.

  Xbox 360 games voor 10 euro inruilen voor Xbox One games

  Microsoft heeft een lijst vrijgegeven met Xbox 360 games die je kunt inruilen voor Xbox One games. Je moet wel 10 euro per game betalen als je hem wilt upgraden naar een Xbox One versie.

  Line-up PlayStation 4 launch games bekend

  Gisteravond heeft Sony de releasedatum voor de PS4, 29 november in Europa, bekendgemaakt. Daarnaast gaf de Japanse consolemaker ook een lijst vrij met alle games die je dit jaar nog kunt verwachten voor de PlayStation 4.

  Microsoft onthult pre-E3 trailer

  Microsoft gaat volgende week als eerste de E3-conferenties aftrappen en heeft nu een pre-E3 trailer vrijgegeven. De trailer geeft alvast een kleine glimp van wat we kunnen verwachten tijdens de conferentie.

  Extra details onthuld van Madden NFL 25's 'free-running'

  Electronic Arts (EA) Tiburon, ontwikkelaar van Madden NFL 25, is erg trots op zijn nieuwe 'free-running' systeem in de game en toont in een video van de producenten alle mogelijkheden van het nieuwe systeem. Voor alle soorten spelers is een scala aan nieuwe trucjes.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.