Madden NFL 21 Artikelen

  De beste deals uit de Gouden Week in de PSN Store

  Sony heeft het voorjaar in de bol en lanceert daarom de Gouden Week in de PSN Store. Diverse games zijn met hoge korting aan te schaffen. Ook loopt de Games onder de 20 Euro nog door. Wij geven jullie wat tips met de mooiste aanbiedingen.

  Game releases augustus 2020 - Horizon en heel veel sport

  Er is wederom een maand voorbij. Sommigen van ons zitten misschien nog midden in Ghost of Tsushima, of zijn er nog niet over uit of Paper Mario versnipperd of juist ingelijst moet worden. Neem daar gerust de tijd voor, maar vergeet ook niet dat er in augustus 2020 ook nog nieuwe game releases zijn.

  Wallpaper Pick augustus met Project Cars 3 en The New Mutants

  De zomer is in volle gang en degenen die niet meer op school zitten, dromen terug naar een tijd waarin ze nog wel zomervakantie hadden. Een tijd waarin je twee maanden lang kon relaxen. Hoewel je dat misschien niet meer hebt, is er altijd nog de Wallpaper Pick om je op te vrolijken. Deze maand staat voornamelijk in het thema van de sportgames en de films zijn enigszins onder voorbehoud. Desondanks is het tijd om een nieuwe achtergrond te kiezen uit de Wallpaper Pick van augustus!

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.