Madden NFL 19

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Sport & american football

  Gemaakt door EA Sports en uitgegeven door EA Sports

  6.5

  Madden NFL 19 Artikelen

  De 10 beste PlayStation Store deals van dit moment - Red Dead en Assassin's Creed

  PlayStation pakt weer uit in de webwinkel met flinke kortingen op games. Deze games zijn bijna allemaal voor dertig procent of meer afgeprijsd, koop ze voordat de acties weg zijn. Dit zijn de beste PlayStation Store deals van dit moment! Deze deals zijn allemaal geldig tot en met 21 februari 2019.

  Madden NFL 19 Review - Net als vorig jaar... en het jaar daarvoor

  Nog voordat alle voetballers met FIFA aan de slag mogen en de basketballers moeten wachten tot NBA Live of NBA 2K in de schappen ligt, mogen de American Football fans alvast in hun handen wrijven, want de nieuwste Madden is al wel verkrijgbaar. Even kijken wat voor verbeteringen er zijn doorgevoerd. Je leest het in deze Madden NFL 19 review.

  Wallpaper Pick augustus met World of Warcraft en Mission Impossible!

  Zon, hitte, zweten, bah! Het is bijna te warm om te gamen zelfs. Bijna. Want met de games en films die in augustus uitkomen, kun je het niet weerstaan om toch weer in je persoonlijke sauna te gaan zitten. Tijd om je achtergrond ook alvast weer even een update te geven. Kies er hier eentje uit de nieuwe Wallpaper Pick augustus!

  Madden NFL 19 Nieuws

  Madden NFL 19 trailer toont de releasedatum

  De eerste Madden NFL 19 trailer is getoond. Tijdens EA Play 2018 heeft Electronic Arts de eerste details bekendgemaakt over Madden NFL 19. Naast de releasedatum zijn er meer details bekendgemaakt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.