Madden NFL 18

  Uitgebracht voor Xbox One & PlayStation 4

  Genres: Sport & american football

  Gemaakt door EA Tiburon en uitgegeven door EA Sports

  7.5

  Madden NFL 18 Artikelen

  De 10 meest succesvolle game series van Electronic Arts!

  Het gerucht gaat dat Microsoft van plan is om Electronic Arts over te nemen. Dat is waarschijnlijk zodat het bedrijf meer Xbox One Exclusives kan ontwikkelen. Mocht de deal daadwerkelijk worden beklonken, haalt Microsoft met EA dan een goed game bedrijf binnen? Laten we kijken wat de 10 meest succesvolle game series van Electronic Arts zijn!

  Madden NFL 18 Review - Eindelijk een verbeterde football game?

  Toegegeven: American Football is totaal geen populaire sport in Nederland. De Amerikanen daarentegen, lusten er wel pap van. Wat FIFA hier is, is Madden NFL in Amerika. Toch zijn er in Nederland genoeg Football enthousiastelingen om het Madden NFL hier ook jaarlijks uit te brengen. Of deze game een kans verdient, bespreken we in de Madden NFL 18 review.

  De nieuwe Madden NFL 18 gameplay features besproken [Gespeeld op E3 2017]

  De Madden NFL gamereeks bestaat al bijna dertig jaar en ook dit jaar kunnen fans weer uitkijken naar een nieuw deel. Wij zijn tijdens EA Play in Los Angeles al even aan de slag gegaan met de game voor een blik op de nieuwe Madden NFL 18 gameplay features!

  Madden NFL 18 Nieuws

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  PS4 aanbieding bij bol.com naast Xbox One en 3DS aanbiedingen

  Een PS4 aanbieding is ontdekt naast een aantal Xbox One en 3DS aanbiedingen. Bij bol.com zijn er de aankomende weken extra scherpe prijzen op verschillende games van verschillende systemen te vinden. De aanbiedingen zijn nog een aantal weken beschikbaar.

  EA wil ooit afstappen van jaarlijkse FIFA games

  Er komt ooit een dag dat EA gaat stoppen met het jaarlijks uitbrengen van FIFA games. Dat zegt Andrew Wilson, CEO van EA, in gesprek met Bloomberg.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.