Madden NFL 15

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 & PlayStation 4

  Genres: Sport & american football

  Gemaakt door Tiburon en uitgegeven door Electronic Arts

  8

  Madden NFL 15 Artikelen

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Madden 15 Review

  In Nederland wordt er altijd een beetje lacherig over gedaan: American Football. Die gekke Amerikanen kunnen alleen 'wereldkampioen' worden met hun eigen soort voetbal. Toch wordt de sport steeds populairder in ons kikkerlandje. Met de komst van tv-zender Fox in Nederland komen sporten uit 'the land of the free' steeds vaker op onze tv, waardoor American Football nu steeds vaker pronkt op de Nederlandse beeldbuis. EA verzorgt dit jaar opnieuw een nieuwe NFL game, genaamd Madden 15.

  EA Access: alles wat je moet weten

  Hoewel Electronic Arts al meerdere malen is uitgeroepen tot het slechtste bedrijf van Amerika, komt het bedrijf wel mooi aanzetten met een nieuwe, goedkope service: EA Access. In deze special leggen we je alles uit over de nieuwe dienst.

  Xbox Live Deals with Gold: Battlefield plus EA-sporten

  Battlefield: Hardline is helaas uitgesteld. Microsoft probeert de pijn te verzachten door diverse uitbreidingspakketten voor Battlefield 4 in de aanbieding te doen in Xbox Live Deals with Gold.

  Xbox One launch titels - het volledige overzicht

  De Xbox One komt 5 september uit in Nederland. XGN zet de games die gelijk op de launchdatum beschikbaar zijn in een handig overzicht op een rijtje! Genoeg te gamen, zo blijkt!

  Madden NFL 15 Nieuws

  EA verliest van 6000 NFL-spelers in rechtszaak over Madden NFL

  Een groep voormalig NFL-spelers in de Verenigde Staten hebben een rechtszaak gewonnen tegen EA. Volgens de rechtbank portretteert de spelmaker zonder toestemming spelers in Madden NFL.

  Madden NFL 15 vandaag uit

  Madden NFL 15 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PS3, PS4, Xbox 360 en ook voor de Xbox One, ondanks het feit dat de Xbox One nog niet in Nederland uitgekomen is. De game komt niet uit voor PC, noch is er een PC versie aangekondigd door EA Sport

  Dit jaar geen Madden demo

  Vrijwel altijd brengt Electronic Arts een demo uit van zijn nieuwste Madden game. Dit jaar is een uitzondering. Madden NFL 15 zal geen demo krijgen.

  Twee nieuwe Xbox One bundels aangekondigd

  Microsoft heeft twee nieuwe Xbox One bundels aangekondigd: een bundel met een witte console en Sunset Overdrive, en een bundel met Madden NFL 15.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.