Luigi's Mansion 2 Artikelen

  De 25 beste 3DS games

  Stel je hebt nog maar net een 3DS in huis of je ziet door alle bomen het bos niet meer. Geen probleem wij weten welke 25 games je voor de 3DS moet kopen! Dit zijn de 25 beste 3DS-games!

  Nintendo eShop Update: Yoshi's New Island en Pokémon Link: Battle

  Frisse en tegelijkertijd bekende titels in de eShop deze week. Nintendo pakt vooral op de 3DS uit met Yoshi’s New Island en Pokémon Link: Battle!.

  Luigi's Mansion 2 Review

  Vraag aan willekeurige passanten ‘Wie is Luigi?’ en ze weten vaak het antwoord. De broer van Mario speelt echter altijd maar bescheiden rolletjes in de games van de grote held. Twaalf jaar geleden mocht hij – geheel terecht – zelf de held uithangen in Luigi’s Mansion voor de GameCube. Een vermakelijke titel, maar van een echte topper konden we niet spreken. Nu wil dit besnorde, slungelige personage met Luigi’s Mansion 2 zich voor altijd naast het imago van zijn broeder plaatsen. De grote vraag is: ‘Slaagt hij daarin?’

  Luigi's Mansion 2 Preview

  Nintendo maakte ons in 2011 al lekker door Luigi’s Mansion: Dark Moon voor hetzelfde jaar aan te kondigen. En wat staat een groot deel van de 3DS-bezitters na al die vertraging toch te popelen met de broeder van Mario aan de slag te gaan. Geheel terecht kunnen we na de previewsessie concluderen!

  Oogappels 2013: Luigi's Mansion 2

  Bij de vorige appels hoorde Luigi's Mansion: Dark Moon voor de 3DS al. De game zou eind 2012 uitgebracht worden. Helaas werd titel doorgeschoven, wat niet weg neemt dat het nog steeds een game is om naar uit te kijken!

  Luigi's Mansion 2 Nieuws

  PS4 aanbieding bij bol.com naast Xbox One en 3DS aanbiedingen

  Een PS4 aanbieding is ontdekt naast een aantal Xbox One en 3DS aanbiedingen. Bij bol.com zijn er de aankomende weken extra scherpe prijzen op verschillende games van verschillende systemen te vinden. De aanbiedingen zijn nog een aantal weken beschikbaar.

  bol.com actie voor de feestdagen - 3 games voor 50 euro

  Black Friday, dat populairder dan ooit is, mag dan wel voorbij zijn, dat betekent niet dat het is afgelopen met de kortingen dit jaar. Ook in december kun je nog vette games halen voor een lage prijs, waaronder op dit moment met een leuke bol.com actie. Bij de webwinkel kun je nu namelijk 3 games voor 50 euro oppikken.

  Best verkochte Nintendo games bekendgemaakt

  Bij Nintendo zijn de jaarcijfers bekend en daardoor is de lijst met best verkochte Nintendo games bijgewerkt. Op de website van Nintendo is deze lijst voor meerdere consoles van Nintendo te vinden. Zo kun je precies zien hoe vaak de games zijn verkocht.

  Next Level Games verbindt zich aan Nintendo

  Ontwikkelaar Next Level Games, bekend van games als Luigi's Mansion 2 en Mario Strikers, werkt vanaf vandaag exclusief voor Nintendo. Voor de Japanse uitgever zal het bedrijf aan toekomstige projecten werken, zo werd vandaag bekend.

  Luigi's Mansion: Dark Moon naar Wii U?

  Gebruikers op de website NeoGAF zaten eens rond te kijken op verschillende websites en kwamen tot een interessante ontdekking. Volgens de online retailer Newegg zal Luigi's Mansion: Dark Moon ook naar de Wii U komen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.