Luftrausers

  Uitgebracht voor PlayStation 3, PlayStation Vita & PC

  Genres: Actie & shooter

  Gemaakt door Vlambeer en uitgegeven door Vlambeer

  8

  Luftrausers Artikelen

  Koningsdag 2018 - De tien beste Nederlandse games

  Het is Koningsdag. Iedereen viert dit op een andere manier. Als gamers tonen wij ons nationalisme door de tien beste Nederlandse games op een rijtje te zetten.

  Top 5 beste Nederlandse games voor Koningsdag

  Koningsdag is een typisch Nederlandse dag, waarop we typische vaderlandse activiteiten ondernemen. Op een dag als deze zou het toepasselijk zijn om een game van eigen bodem te spelen. Hier vind je de beste Nederlandse games.

  De beste PlayStation cross-buy games voor PS4, PS3 en PS Vita

  Cross-buy is een functie die vooral Sony uitermate goed benut: een game die op meerdere PlayStation-platformen is verschenen, hoef je maar een keer (digitaal) te kopen. De andere versies krijg je er gratis bij. Laten we eens kijken naar 7 cross-buy games voor PlayStation die je moet hebben.

  Luftrausers Review

  Hectiek! Ben je er klaar voor? Hopelijk wel, want van de 2D vliegtuig shoot 'em up Luftrausers kun je aardig in de stress raken. Laat je niet kisten, brokkenpiloot, want deze vliegeniersgame is een flinke portie heerlijke uitdaging.

  Luftrausers Nieuws

  Nieuwe Humble Bundle met Papers, Please en Luftrausers

  De nieuwe Humble Bundle is uit en zit vol met indiegames, waaronder het Nederlandse Luftrausers, Gone Home en Papers, Please.

  Luftrausers al na 2 dagen winstgevend

  Nederlands produceert natuurlijk meer succesvolle games dan alleen Killzone, en Luftrausers is daar een perfect voorbeeld van. Al twee dagen na de launch van de game zijn alle onkosten eruit en is men begonnen met het maken van winst.

  Luftrausers komt 18 maart

  Vanaf 18 maart is de nieuwste game van de Nederlandse studio Vlambeer beschikbaar. De studio is vooral bekend om haar spel 'Ridiculous Fishing' die beschikbaar was op Andriod en iOS.

  Vlambeer viert verjaardag met gratis games

  Het Nederlands duo uit Utrecht genaamd Rami Ismail en Jan Willem Nijma richtte op 1 september 2010 de studio Vlambeer op. In drie jaar tijd is er veel gebeurd en om dat te vieren worden er verschillende games gratis weggegeven.

  Volledige schema Rezzed 2013 bekendgemaakt

  Rezzed 2013 vindt dit jaar plaats in Birmingham en het gehele schema voor het evenement is nu bekend. Op 22 en 23 juni kun je naar Rezzed 2013, tickets en informatie over alle speelbare games kun je vinden op de website.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.