Lost Sphear

  Uitgebracht voor PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Tokyo RPG Factory en uitgegeven door Square Enix

  7

  Lost Sphear Artikelen

  Lost Sphear Review - Charmant, maar te duur

  Je gooit je hengeltje in het water. Há, beet! Al is het wel héél zwaar om je prooi binnen te hengelen. Wat voor vissen zitten er in hemelsnaam in Lost Sphear? Oeps, je hebt Locke, een van je party members, bevrijd van de bodem van een vies meer. Humor kent Lost Spear genoeg, al krab je jezelf achter de oren bij bepaalde keuzes die gemaakt zijn, zoals je kunt lezen in deze Lost Sphear review.

  Wallpaper Pick januari met Monster Hunter World en Maze Runner!

  Welkom in 2018 allemaal! Nog een gelukkig nieuwjaar! Heb je nog geen goede voornemens kunnen verzinnen? Wat dacht je van elke maand een nieuwe wallpaper? Dat moet lukken! En wij helpen je erbij. Kies er hier nu alvast eentje uit voor deze maand in de Wallpaper Pick januari!

  Lost Sphear Hands-on - Borduurt voort op I Am Setsuna

  Wanneer herinneringen verdwijnen uit de wereld, laten ze slechts een leegte achter. Niets is nog hetzelfde als wat je kent eenmaal is vervaagd. Nee, het gaat hier niet om een nieuwe single van een zweverige singer-songwriter, maar om Lost Sphear. In de nieuwe RPG van Square Enix, moet de jonge Kanata verloren herinneringen terugbrengen. Wij gingen met Lost Sphear hands-on.

  Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  Lost Sphear Nieuws

  Nintendo eshop deals bevatten vele Ubisoft games

  Er zijn flink wat Nintendo eShop deals te vinden met vele Ubisoft games. Koopjesjagers opgelet dus, want deze wil je niet aan je voorbij laten gaan. Naast Ubisoft geeft Square Enix namelijk ook een scala aan titels een mooie korting.

  Lost Sphear RPG vandaag uit voor Switch, PS4 en Steam

  Vanaf vandaag is de Lost Sphear release voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam. De game is ontwikkeld door Tokyo RPG Factory en is uitgebracht door Square Enix.

  Lost Sphear demo nu verkrijgbaar op Switch, PlayStation 4 en Steam

  Er is een Lost Sphear demo verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam. De demo is gratis te downloaden en laat spelers een aantal belangrijke functies van de game proberen.

  Nieuwe Lost Sphear trailer toont gameplay

  Er is een nieuwe Lost Sphear trailer verschenen op het YouTube kanaal van PlayStation. De video laat enkele beelden zien van het spel en het hoofdpersonage.

  Lost Sphear releasedatum bekend en nieuwe trailer vrijgegeven

  De Lost Sphear releasedatum is bekend. De nieuwe game van ontwikkelaar Tokyo RPG Studio en uitgever Square Enix, heeft ook een nieuwe gameplay trailer.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.