Lords of the Fallen

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, PC & Mobile

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door City Interactive, Deck 13 & CI Games en uitgegeven door City Interactive

  8.5

  Lords of the Fallen Artikelen

  Top 5 game tattoos die een betekenis hebben

  Tattoos zijn er meestal voor de sier. Het is een manier om je lichaam op te leuken. Niet voor de game personages van deze 5 game tattoos, voor hen is het veel meer dan dat.

  XCOM Enemy Unknown - Steam Sale Tip van de Dag

  Het is alweer dag zeven van de Steam Holiday Sale! Tijd dus voor de kerst Steam Sale Tip van de dag van XGN, over een game die je vandaag echt niet mag missen. Met vandaag in de aanbieding: XCOM Enemy Unknown!

  Prijsvraag: Lords of the Fallen

  RPG-fans opgelet! Ben jij toe aan een nieuwe game? En heb jij een PS4 of Xbox One? Lees dan gauw verder, want vandaag geven wij twee exemplaren van Lords of the Fallen weg!

  Lords of the Fallen Review

  Plak het stempel third-person actie-RPG op je game en de vergelijking met een Dark Souls komt al snel bovendrijven. Bij Lords of the Fallen is dat in mindere mate precies hetzelfde en wel om een duidelijke reden: de game lijkt op Dark Souls en ademt diezelfde sfeer. Is het echter ook zo’n genadeloze game?

  Xbox One games om naar uit te kijken

  De Xbox One is vorige week eindelijk uitgekomen in Nederland. Wij hebben al aandacht besteed aan de games die bezitters op het moment voor de One aan kunnen schaffen, maar welke grote titels kunnen eigenaren nog dit jaar verwachten? Wij hebben ze op een rijtje gezet.

  Lords of the Fallen Nieuws

  Xbox Deals with Gold - Lords of the Fallen aanbieding

  De nieuwe Xbox Deals with Gold games zijn bekend. Deze week is het de beurt aan onder meer Lords of The Fallen om tijdelijk in prijs te dalen.

  PlayStation Plus Games voor september bekend

  Sony heeft de PlayStation Plus Games voor september bekendgemaakt. Leden van PlayStation Plus kunnen weer verschillende gratis games downloaden op PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita.

  Lords of the Fallen 2 uitvoerend producent stapt op

  Lords of the Fallen 2 uitvoerend producent Tomasz Gop is opgestapt bij gamestudio CI Games. Onlangs had het bedrijf al aangekondigd dat het een nieuwe weg in wil slaan voor de nieuwe game; mogelijk is dit (onderdeel van) de reden achter Gops plotselinge vertrek.

  Lords of the Fallen GOTY editie aangekondigd

  Er komt een Lords of the Fallen GOTY editie. Ofwel: een Game of the Year uitgave van de game. Hierin zit alle eerder uitgebrachte DLC gelijk bij de game.

  Lords of the Fallen ontwikkelaar onthult nieuwe E3 2015 games

  Nieuwe E3 2015 games van Lords of the Fallen ontwikkelaar Deck 13 en ontwikkelaar Larian Studios zullen tijdens de aankomende beurs bekendgemaakt worden. Larian Studios is bekend van onder andere Divinity: Original Sin.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.