Lone Survivor: The Director's Cut

  Uitgebracht voor PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita & Wii U

  Genres: Avontuur & survival horror

  Gemaakt door Superflat Games & Jasper Byrne en uitgegeven door Superflat Games

  8.5

  Lone Survivor: The Director's Cut Artikelen

  Lone Survivor: The Director's Cut Review

  Twee jaar geleden verscheen Lone Survivor uit het niets. Een indie horrorgame die grotendeels gemaakt is door slechts één persoon. Jasper Byrne, de maker van de game, werd beloond met positieve recensies uit alle hoeken van de wereld. Deze maand kwam Lone Survivor: The Director’s Cut uit op de Wii U en PlayStation 4.

  Nintendo eShop Update: Lone Survivor en Donkey Kong

  Deze donderdag is de eShop op zowel 3DS als Wii U weer goed gevuld, maar geen enorm denderende games helaas. Wel belooft Nintendo een heleboel Donkey Kong-plezier voor retroliefhebbers.

  PlayStation Store Update - Tomb Raider & Curve Studios Mega Bundle

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  Lone Survivor Review

  De derde generatie: een tijd die de meerderheid van de XGN-bezoekers niet heeft meegemaakt. In de jaren tachtig waren het de 8-bit games van de eerste Nintendo-console die furore maakten. Dertig jaar later is onze techniek zo vergevorderd dat we in driedimensionale avonturen zelf kunnen bepalen wat we willen gaan uitspoken. Toch blijft er nog een selecte groep gamers die een grote voorliefde heeft voor die blokkerige side-scrolling spelletjes. Jaser Byrne is hier een voorbeeld van. De indie-ontwikkelaar kwam vorig jaar met Lone Survivor, waarvan nu ook een PS3- en een Vita-versie uit is.

  Lone Survivor: The Director's Cut Nieuws

  PlayStation Network sale met Gran Turismo 6

  Er zijn weer nieuwe games die in prijs zijn verlaagd op PSN. De hieronder genoemde kortingen zullen gelden voor de maand februari. Er zitten ook dit keer weer grote titels bij. Zo hoef je deze maand bijvoorbeeld minder te betalen voor The Last of Us, Gran Turismo en Knack.

  Indie-game Proteus volgende week op PS3 en Vita

  De first-person exploratie en simulatie game Proteus kwam begin dit jaar uit op de PC, maar is vanaf volgende week ook beschikbaar voor de PlayStation 3 en Vita. Om precies te zijn is dit op 30 oktober, vanaf dat moment is de game te downloaden in de PlayStation Store.

  Horror game Lone Survivor komt naar PlayStation 3 en Vita

  Lone Survivor, de indie horror game van Superflat Games, komt deze zomer naar de PlayStation 3 en Vita. De nieuwe versies zullen een aantal tijdelijk exlusieve extra's bevatten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.