LocoCycle

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One & PC

  Genres: Racing

  Gemaakt door Twisted Pixel en uitgegeven door Twisted Pixel

  7

  LocoCycle Artikelen

  LocoCycle Review

  Motoren met een eigen wil, legio vijanden, een heleboel humor, het zijn een aantal ingrediënten die nodig zijn voor het recept dat LocoCycle heet. Twisted Pixel gaat helemaal los in zijn nieuwste game.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Bergen DLC (in voetbalsferen)

  Afgelopen week zijn er twee nieuwe games en een berg DLC-pakketten op Xbox Live verschenen. Blijkbaar is het niet meer genoeg om af en toe één uitbreidingspakket voor een spel uit te geven; tegenwoordig knallen ontwikkelaars meteen flinke ladingen DLC op Xbox Live. Welke games meedoen aan die trend, lees je hier.

  Overzicht van de Xbox One launch games

  Het is zover. Sinds vandaag is Xbox One zowel in Amerika, het Verenigd Koninkrijk als diverse landen in Europa te koop. Wat zijn de launchgames?

  LocoCycle Nieuws

  LocoCycle volgende week naar 360 en Steam

  De racegame LocoCycle zal volgende week naar de Xbox 360 en Steam komen. Dat laat ontwikkelaar Twisted Pixel Games weten. Eerder verscheen de game al op de Xbox One.

  Line-up Xbox One launch titels bekend

  Microsoft heeft voor de Gamescom haar volledige line-up voor de launch van de Xbox One vrijgegeven. Naast triple A games als Assassin's Creed IV, Battlefield 4 en FIFA 14 zijn ook indie-games als Lococycle en Peggle 2 vanaf de release beschikbaar.

  Eerste bewegende beelden van Twisted Pixel's XBLA-game Lococycle

  Lococycle, een game van ontwikkelaar Twisted Pixel die exclusief naar de Xbox 360 komt, heeft voor het eerst van zich laten zien in zowel een gameplay video als een achter de schermen video. Beiden kun je onderstaand bekijken.

  TRON-achtige game Lococycle aangekondigd voor de Xbox Live Arcade

  Zonder enige informatie te verschaffen en een mysterieuze trailer te publiceren tijdens de persconferentie van Microsoft, heeft ontwikkelaar Twisted Pixel Games het spel Lococycle voor de Xbox Live Arcade aangekondigd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.