LittleBigPlanet 3 Nieuws

  PlayStation 4 Hits aangekondigd - Klein prijsje, hoge kwaliteit

  PlayStation 4 Hits is aangekondigd: een aantal oude games die Sony in een nieuw jasje steekt. Voor een ieder die pas net een PlayStation 4 heeft of simpelweg één van deze titels gemist heeft, is dit je kans. Het gaat om meer dan twintig games.

  bol.com actie voor de feestdagen - 3 games voor 50 euro

  Black Friday, dat populairder dan ooit is, mag dan wel voorbij zijn, dat betekent niet dat het is afgelopen met de kortingen dit jaar. Ook in december kun je nog vette games halen voor een lage prijs, waaronder op dit moment met een leuke bol.com actie. Bij de webwinkel kun je nu namelijk 3 games voor 50 euro oppikken.

  LittleBigPlanet 3 Little Nightmares DLC onthuld

  De LittleBigPlanet community zit nog vol leven. Dit keer is er LittleBigPlanet 3 Little Nightmares DLC aangekondigd, inclusief mooie regenjas voor Sackboy.

  Gratis Playstation Plus van 22 t/m 26 februari

  Van 22 tot en met 26 februari kunnen PS4 gamers gratis PlayStation Plus uitproberen zodat ze hun favoriete games online spelen. Dit evenement geeft de ideale kans om alle mogelijkheden van PS Plus uit te proberen. Het evenement start op woensdag 22 februari om 10:00 uur Nederlandse tijd en loopt af op zondag 26 februari om 23:59 uur.

  PlayStation Plus games voor februari bekendgemaakt

  Sony heeft vandaag de PlayStation Plus games voor februari aangekondigd. Dit zijn games die leden van PlayStation Plus gratis kunnen downloaden. Voor de maand februari zijn er wederom een aantal goede games beschikbaar gesteld.

  LittleBigPlanet 3 DLC met valentijn, China en mythische wezens

  LittleBigPlanet 3 krijgt nieuwe DLC erbij. Je kan straks aan de slag met drie nieuwe LittleBigPlanet 3 DLC’s. LittleBigPlanet 3 lanceert deze DLC ter ere van wat speciale dagen die eraan komen.

  STEM nu op de XGN Game of the Year 2014

  Het is eindelijk zover: De uitslag van de XGN Game Awards per categorie én de uitslag van de Wildcard is binnen. Er resteert nu nog maar één ding, de final showdown tussen alle winnaars!

  PS4 faceplates - personaliseer je console

  PS4 eigenaren kunnnen binnenkort hun PS4 personaliseren met verschillende PS4 faceplates die beschikkbaar zullen worden. Dit is niet het enige, want Sony wil dat mensen de PS4 meer 'eigen' kunnen maken.

  Uitslag BIZARRE PRIJSVRAAG! - Win 3x 4x LittleBigPlanet 3!

  Wie wil er nu niet met Sony's exclusieve platformer LittleBigPlanet 3 aan de slag? Vorig week lanceerden we een BIZARRE prijsvraag! Want jij maakte kans om LBP3 maar liefst 4x te winnen zodat je met je vrienden lekker co-op kunt spelen! We onthullen nu de 3 gelukkige winnaars!

  Het leukste LittleBigPlanet 3 karakter - Stem NU!

  LittleBigPlanet 3 zit weer vol met levels, stickers, outfits en ga zo maar door. Eén van de grootste (dan wel dé grootste) vernieuwingen in de game zijn natuurlijk de drie extra karakters, Toggle, Swoop en Oddsock. Wij willen nu weten: Welk LittleBigPlanet 3 karakter vinden jullie het leukst?

  LittleBigPlanet Final Fantasy 7 remake is klaar

  LittleBigPlanet-fanaat Jamie Colliver heeft zijn LittleBigPlanet Final Fantasy 7 remake afgerond en volgens hem was het duidelijk meer werk dan hij had verwacht.

  Run Sackboy! Run nu beschikbaar op iOS

  Run Sackboy! Run!, de endless runner in het LittleBigPlanet-universum, is nu gratis te downloaden voor iPhone, iPad en iPod Touch. De PlayStation Vita- en Android-versie komen later dit jaar.

  Beste LittleBigPlanet 3 bèta levels volgens Sony

  De bèta van LittleBigPlanet 3 heeft maar twee weken geduurd en er zijn allerlei mooie levels gecreëerd. Sony heeft hier de tien beste levels van uitgekozen en voor je in een video gezet.

  Verschil LittleBigPlanet 3 op PS3 en PS4 in video vergeleken

  Op youTube zijn de PlayStation 3- en PlayStation 4-versie van LittleBigPlanet 3 met elkaar vergeleken. De beelden zijn afkomstig van een bètaversie.

  LittleBigPlanet 3 een week uitgesteld naar 26 november

  LittleBigPlanet 3 is een week uitgesteld en heeft een nieuwe releasedatum gekregen. De game verschijnt nu op 26 november. Dit om de game meer tijd te geven om tot z'n recht te komen.

  LittleBIGPlanet 3 krijgt sterrenstemcast met Hugh Laurie

  De stemcast van LittleBIGPlanet 3 is bekendgemaakt door Sony, en er zitten een paar stemmen tussen waar je U tegen zegt. Zo zal Hugh Laurie, toch wel het bekendst als Dr. House, de stem van Newton op zich nemen.

  LittleBigPlanet 3 PS4-bundel gesignaleerd op Amazon

  Op Amazon is een LittleBigPlanet 3 PS4 bundel opgedoken. Deze zal op 21 november in Europa uitkomen en kost 386,78 pond (497 euro).

  LittleBigPlanet maker komt met Run Sackboy! Run!

  Media Molecule, de maker van onder andere LittleBigPlanet (LBP), komt met een nieuwe game binnen het LBP-universum, genaamd Run Sackboy! Run! De game verschijnt nog voordat de nieuw aangekondigde LBP3 uitkomt.

  Releasedatum LittleBigPlanet 3 bevestigd

  LittleBigPlanet 3 verschijnt op 18 november in de Verenigde Staten. Dat heeft uitgever Sony bevestigd. Het is gebruikelijk dat een game de eerstvolgende vrijdag na de Amerikaanse release in Europa in de schappen ligt. De Europese releasedatum zou dan 21 november worden.

  LittleBigPlanet 3 krijgt mogelijk gesloten bèta in augustus

  Sony brengt volgende maand wellicht een gesloten bèta voor LittleBigPlanet 3 uit. Dat meldt fansite LBPCentral, waar enkele 'community creators' melden dat zij zijn geselecteerd om deel te nemen aan de bèta.

  Stephen Fry ook in LittleBigPlanet 3 te horen als verteller

  De Engelse acteur en komediant Stephen Fry is ook in LittleBigPlanet 3 te horen als stemacteur. Dat bevestigde Sony op de afgelopen E3 tegenover GameSpot.

  LittleBIGPlanet 3 onthuld

  LittleBIGPlanet 3 is een feit en komt naar de PlayStation 4. De game werd onthuld tijdens de persconferentie van Sony.

  LittleBIGPlanet 3 gespot op CV

  LittleBIGPlanet 3 is nog niet aangekondigd, maar de game is wel verschenen op de CV van een animator. De informatie is ondertussen echter alweer offline gehaald.

  LittleBIGPlanet 3 mogelijk in ontwikkeling bij Sumo Digital

  Het lijkt er op dat LittleBIGPlanet 3 in ontwikkeling is, maar niet bij de studio die verantwoordelijk was voor de eerste twee delen. Media Molecule zou Sumo Digital benaderd hebben voor de derde game.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.