LittleBigPlanet 3 Artikelen

  Tips om vandaag nog te spelen: de 10 beste offline PS4 games voor 2 spelers

  Offline multiplayer lijkt de laatste jaren steeds meer op de achtergrond te verdwijnen. Het spelen met meerdere vakjes op je televisie heeft grotendeels plaatsgemaakt voor online connectiviteit. Toch zijn er nog steeds goede games voor met z'n tweeën op de bank. In deze special lees je wat de 10 beste offline PS4 games zijn.

  De top 10 beste kids games - Verveel je geen seconde!

  Gamen is niet alleen voor volwassenen leuk, maar ook kinderen kunnen genieten van een leuke game. Toch kan het wel eens moeilijk zijn om de juiste games voor de jonkies te vinden. Geen zorgen! Wij hebben de top tien beste kids games voor je op een rijtje gezet.

  Top 10 schattigste karakters in games om je hart op te warmen voor de winter

  Er zijn al ontzettend veel personages gemaakt voor verschillende games. Sommigen zijn nors, sommigen zijn eng, sommigen zijn raar. Op deze lijst bespreken we de top 10 schattigste karakters in games. Op deze manier kan je hart nog even opwarmen voor de winterkou begint.

  Top 10 beste online PS4 games voor 2 spelers

  Headset op, PlayStation Plus abonnement geactiveerd en gaan met die banaan! Er zijn enorm veel spellen om samen met je vrienden te doen, maar dit is onze top 10 beste online PS4 games voor 2 spelers. Dus er is geen plek voor een Knack 2 of Overcooked in dit overzicht.

  Top 7 beste PS4 platform games volgens jullie

  De PlayStation 4 kent veel toffe platformers, maar wat zijn nu echt de beste titels voor ultiem speelplezier? Afgelopen week vroegen we jullie wat de beste platform game voor de PlayStation 4 is. Jullie hebben vol enthousiasme geantwoord en in deze special vind je daarom jullie top 7 beste PS4 platform games!

  Wat is de beste platform game voor de PlayStation 4? [poll]

  Na de knaller Crash Bandicoot N. Sane Trilogy verdienen ook andere platform games om aan het licht gebracht te worden. De afgelopen jaren zijn veel platform games uitkomen voor de PlayStation vier, die niet de verdiende herkenning hebben gekregen. Kijk tussen de lijst en stem op een game die je leuk lijkt, of ga voor je favoriete game!

  Top 10 beste Sony franchises - Welke is de beste?

  Naast Microsoft heeft Sony natuurlijk ook een eigen collectie franchises waar het bedrijf op draait. Hierbij een top 10 beste Sony franchises.

  5 Valentijns games om met je liefje te spelen

  Het is alweer bijna februari en dat betekent dat cupido ontwaakt voor Valentijnsdag. Tijd om tijd door te brengen met je geliefde dus! De kans is groot dat je samen op de bank een toffe game wil spelen. Maar welke dan? Wij geven je 5 Valentijns games om met je liefje te spelen. Het is tenslotte ook Valentijn voor gamers.

  10 Moederdag 2016 cadeaus voor iedere lieve moeder!

  Zondag 8 mei is het weer Moederdag. Misschien heb je jouw cadeau al wekenlang klaarliggen, maar voor degene die het perfecte cadeau nog niet heeft gevonden, hebben wij een lijst samengesteld met 10 Moederdag 2016 cadeaus waarmee je niet fout kan gaan.

  De 10 tofste Gamescom cosplay

  Cosplay is meer dan jezelf in een carnavalskostuum heisen. De kostuums lijken elk jaar mooier en ingewikkelder te worden. Na de E3 en de Sandiego Comic Con is nu de Gamescom aan de beurt. En oh wat konden we onze ogen weer uitkijken!

  Top 10 beste PS4 co-op games - Samen staan we sterker!

  Het kan af en toe wat frustraties opleveren, maar het grootste gedeelte van de tijd zijn co-op games vertier voor vier! Of twee. Ze zijn in ieder geval dolle pret, en dit zijn de tien beste. Pak je vrienden erbij voor de top 10 beste PS4 co-op games!

  De top 20 leuke cadeaus voor hem in 2014

  Sinterklaas en kerstmis. Het is weer bijna die tijd van het jaar. De tijd dat we liedjes voor de Sint zingen, gourmetten, elkaar verwennen met cadeaus en met z'n allen gezellig rond de kerstboom zitten. Maar wat moet je eigenlijk voor de man onder de kerstboom leggen? Wij hebben de top twintig leuke cadeaus voor hem voor je.

  BIZARRE PRIJSVRAAG! - Win 3x 4x LittleBigPlanet 3!

  Ben jij helemaal gek van LittleBigPlanet 3 en zou je heel graag met drie goede vrienden samen willen spelen? Jij kan voor Sinterklaas gaan spelen als je meedoet aan onze spectaculaire maak-een-foto-prijsvraag!

  LittleBigPlanet 3 nieuwe karakters - Wie zijn Oddsock, Toggle, Swoop en Newton?

  LittleBigPlanet 3 doet het dit keer anders dan zijn voorgangers. Je hebt in LittleBigPlanet 3 de mogelijkheid om met vier karakters de game te spelen en hebt in verschillende levels ook weer verschillende karakters nodig.

  LittleBigPlanet 3 - De beste levels die je niet mag missen!

  LittleBigPlanet 3 is dé co-opgame van het najaar voor PS3- en PS4-eigenaren zoals geconcludeerd wordt in de LittleBigPlanet 3 recensie. Hoewel de game nog niet in de winkel ligt voor jullie, kun je nu alvast lezen welke toffe levels je absoluut niet mag missen. Let wel op: spoilers!

  LittleBigPlanet 3 creator mode - Verzin een level en wij maken 'm!

  In LittleBigPlanet 3 creator mode is alles mogelijk. Het gaat niet alleen meer het plaatsen van objecten, maar zelfs objecten en vijanden kunnen nu van slimme technologie voorzien worden.

  LittleBigPlanet 3 Review - Dé co-opgame voor PS4 en PS3

  Denk vrolijk, denk kleuren, denk co-op, denk Sony. Dan denk je maar aan één serie: LittleBigPlanet! Na twee succesvolle, exclusieve delen op de PlayStation 3 is het tijd voor een nieuw deel: LittleBigPlanet 3. Een avontuur waarin naast het bekende karakter Sackboy ook andere personages geïntroduceerd worden.

  LittleBigPlanet 3 mini-website gelanceerd op XGN!

  Kijk jij uit naar LittleBigPlanet 3 en wil je hier niks over missen? Dan zit je bij ons goed! Er is namelijk een speciale XGN mini-website gelanceerd die in het teken staat van deze aankomende platformer uit Sony's stal!

  De geschiedenis van LittleBigPlanet: play, create and share

  Iedereen kent hem: misschien wel het beste grote kleine mannetje in heel de game-industrie. Zijn acties in het bekende platform-wereldje van weleer zijn nog altijd ongeëvenaard. Wij hebben het hier natuurlijk over niemand minder dan Sackboy, het hoofdpersonage uit LittleBigPlanet.

  De 5 beste games in het najaar 2014

  Het warme weer vertrekt weer langzaam uit het land en maakt plaats voor regen, wind en ander guur weer. Maar als gamer zijnde is er binnen in het najaar altijd genoeg te beleven.

  LittleBIGPlanet (LBP) co-op: waarom het zó leuk is!

  LittleBIGPlanet 3 is in aantocht. We mogen eind november pluche Sackboy aan zijn mouwtje trekken en het platformavontuur beginnen met al zijn vrienden. Na meerdere LBP-delen is één ding duidelijk, dit is een spellenreeks die je het beste kan spelen met vrienden! Daarom staat in deze special de co-op geheel centraal.

  LittleBigPlanet 3: Waarom mag je Sony's platformer niet missen?

  LittleBigPlanet 3 verschijnt over anderhalve maand, maar je hoeft de review niet af te wachten om te leren waarom je deze game niet mag missen.

  LittleBigPlanet 3: de nieuwe features besproken

  LittleBigPlanet en het tweede deel van de gameserie waren razend populair en het is dan ook niet gek dat er een derde deel komt. Maar je kunt natuurlijk niet voor eeuwig levels blijven bouwen en spelen op dezelfde manier zonder dat het gaat vervelen. Dus neemt Sackboy nieuwe dingen mee naar LittleBigPlanet 3.

  LittleBigPlanet 3 Preview - De oude formule met nieuwe personages

  Op Firstlook 2014 konden we eindelijk aan de slag met LittleBigPlanet 3. Voor de derde keer nemen we een duik in de wondere wereld van Sony's knuffeligste mascotte Sackboy. Maakt de franchise nog net zoveel indruk als destijds op de Playstation 3?

  Zet deze casual games vast in je agenda!

  Gamen doen we allemaal, maar niet iedereen even veel of op een even moeilijk niveau. Daarom een special, speciaal voor mensen die af en toe een game spelen, even lekker onderuit zakken en niet al te veel moeite hoeven steken in de game om alsnog een leuke tijd te hebben. Hier dus een top vijf casual games die nog dit jaar verschijnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.