LittleBIGPlanet 2

  Uitgebracht voor PlayStation 3

  Genres: Avontuur, platformer & puzzel

  Gemaakt door Media Molecule en uitgegeven door Sony Computer Entertainment & Media Molecule

  9.5

  LittleBIGPlanet 2 Artikelen

  De 100 beste games van het decennium - #70 tot en met #61

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de nummers 70 tot en met 61.

  Top 10 schattigste karakters in games om je hart op te warmen voor de winter

  Er zijn al ontzettend veel personages gemaakt voor verschillende games. Sommigen zijn nors, sommigen zijn eng, sommigen zijn raar. Op deze lijst bespreken we de top 10 schattigste karakters in games. Op deze manier kan je hart nog even opwarmen voor de winterkou begint.

  Top 10 beste Sony franchises - Welke is de beste?

  Naast Microsoft heeft Sony natuurlijk ook een eigen collectie franchises waar het bedrijf op draait. Hierbij een top 10 beste Sony franchises.

  LittleBIGPlanet (LBP) co-op: waarom het zó leuk is!

  LittleBIGPlanet 3 is in aantocht. We mogen eind november pluche Sackboy aan zijn mouwtje trekken en het platformavontuur beginnen met al zijn vrienden. Na meerdere LBP-delen is één ding duidelijk, dit is een spellenreeks die je het beste kan spelen met vrienden! Daarom staat in deze special de co-op geheel centraal.

  De 10 leukste co-op games voor 4 personen

  We hebben al een speciaal gedaan over co-op spellen die nog uit moeten komen, maar hoe zit het met de co-op van al reeds uitgekomen spellen? Wij zetten een paar van de beste voor je op een rijtje.

  LittleBIGPlanet 2 Nieuws

  LittleBigPlanet Final Fantasy 7 remake is klaar

  LittleBigPlanet-fanaat Jamie Colliver heeft zijn LittleBigPlanet Final Fantasy 7 remake afgerond en volgens hem was het duidelijk meer werk dan hij had verwacht.

  LittleBigPlanet krijg DC Comics DLC deze week

  LittleBigPlanet en LittleBigPlanet krijgen twee verschillende pakketten die allebei een DC Comics-thema hebben. In de Costume Pack (LBP1) zitten kostuums en in de Premium Pack, die exclusief is voor LBP 2, zitten voorwerpen.

  PlayStation Plus abonnees krijgen deze maand wederom drie nieuwe games

  In deze periode verschijnen veel games voor PlayStation Plus leden. Eind mei kregen abonnees al de nodige games en volgende woensdag doet Sony er nog een schepje bovenop.

  Mass Effect kostuums komen deze week naar LittleBIGPlanet

  Het LittleBIGPlanet universum krijgt deze week een lading nieuwe outfits van de SS Normandy. Bekende Mass Effect helden als Garrus en Sheppard krijgen een Sackboy-makeover.

  LittleBigPlanet 2: Extras Edition verschijnt in februari

  Regelmatig verschijnt er wel DLC voor LittleBigPlanet 2. Meestal zijn dit kostuums, maar soms verschijnt er ook een levelpakket. Nu is aangekondigd dat er een speciale editie van LittleBigPlanet 2 uitkomt die verscheidene content combineert met de oorspronkelijke game.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.