LittleBIGPlanet

  Uitgebracht voor PlayStation 3 & PlayStation Vita

  Genres: Avontuur, platformer & puzzel

  Gemaakt door Media Molecule & Double Eleven en uitgegeven door Sony Computer Entertainment, Media Molecule & Double Eleven

  9.2

  LittleBIGPlanet Artikelen

  De 10 beste PlayStation games ooit

  Nu de PlayStation 25 jaar bestaat is het tijd om het jubileum goed te vieren. Wij zetten daarom de beste PlayStation games aller tijden op een rijtje. We duiken de geschiedenis in van Sony en zetten de beste exclusieve titels van de verschillende PlayStation consoles op een rijtje.

  Top 10 schattigste karakters in games om je hart op te warmen voor de winter

  Er zijn al ontzettend veel personages gemaakt voor verschillende games. Sommigen zijn nors, sommigen zijn eng, sommigen zijn raar. Op deze lijst bespreken we de top 10 schattigste karakters in games. Op deze manier kan je hart nog even opwarmen voor de winterkou begint.

  Top 10 beroemde games - De pareltjes uit Europa!

  Het is de Dag van Europa en dat moet gevierd worden. Er is dan ook een groot aantal games van Europese ontwikkelaars. Wij zetten de top 10 beroemde games uit Europa op een rij.

  Top 10 beste Sony franchises - Welke is de beste?

  Naast Microsoft heeft Sony natuurlijk ook een eigen collectie franchises waar het bedrijf op draait. Hierbij een top 10 beste Sony franchises.

  De top 5 beste PS Vita games

  Deze week viert Playstation Vita zijn verjaardag. 22 februari wordt die 3 jaar! Om dit te vieren hebben we de top 5 beste PS Vita games voor je op een rijtje gezet.

  LittleBIGPlanet Nieuws

  LittleBigPlanet krijg DC Comics DLC deze week

  LittleBigPlanet en LittleBigPlanet krijgen twee verschillende pakketten die allebei een DC Comics-thema hebben. In de Costume Pack (LBP1) zitten kostuums en in de Premium Pack, die exclusief is voor LBP 2, zitten voorwerpen.

  Mass Effect kostuums komen deze week naar LittleBIGPlanet

  Het LittleBIGPlanet universum krijgt deze week een lading nieuwe outfits van de SS Normandy. Bekende Mass Effect helden als Garrus en Sheppard krijgen een Sackboy-makeover.

  Ontwikkelaar LittleBIGPlanet vraagt om DLC ideeën

  Op het officiële Twitteraccount van LittleBIGPlanet wordt gevraagd om nieuwe ideeën voor de game. Deze ideeën kunnen volgens de tweet als downloadbare content beschikbaar worden gemaakt.

  LittleBIGPlanet voor de PSVita heeft een update gekregen

  De game LittleBIGPlanet is sinds een tijd uit voor de PlayStation Vita. De game heeft nu een update gekregen.

  Sony lanceert patch voor LittleBIGPlanet Vita

  Sony heeft gisterenmiddag een nieuwe patch vrijgegeven voor de PS Vita-versie van LittleBIGPlanet op PlayStation Network. Dat meldt fansite XtremePSVita.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.