Little Nightmares II

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Tarsier Studios en uitgegeven door Bandai Namco Games

  Little Nightmares II Artikelen

  5 toffe titels van de Bandai Namco line-up de komende tijd

  Als je fan bent van Rockstar moet je het met een paar titels doen – overigens wel games met grote replay value. Andere ontwikkelaars hebben meer paarden op stal, zoals Bandai Namco. Een dikke line-up komt eraan, waarvan we vijf titels uit zullen lichten.

  De Little Nightmares 2 details die we over het nieuwe avontuur weten [gezien op gamescom]

  Little Nightmares II komt eraan. Dat was een van de toffe onthullingen tijdens gamescom 2019. De game gaat het verhaal van Six verder oppakken, maar brengt een heleboel nieuwe dingen met zich mee. Wij hebben al enkele gameplay elementen weten te ontdekken en vertellen jou de Little Nightmares 2 details die wij al weten.

  De nieuwe gamescom 2019 games allemaal op een rijtje

  Gamescom is officieel begonnen! Hoewel het evenement nog maar net bezig is zijn er al meerdere games aangekondigd. Dit zijn de gamescom 2019 aankondigingen tot nu toe. We hebben het hier alleen over games waar op gamescom voor het eerst over gesproken is, dus games als Death Stranding doen niet mee.

  Top 10 beste gamescom persconferentie hoogtepunten

  Op de vooravond van gamescom 2019 waren er traditiegetrouw een aantal persconferenties ingepland. Inside Xbox, Google Stadia Connect, Nintendo Direct en Opening Night Live kwamen elk met een aantal onthullingen. Wij zetten de tien beste gamescom persconferenties hoogtepunten van vanavond voor je op een rijtje, zodat je niets hoeft te missen!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.