Lightning Returns: Final Fantasy XIII

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door Square Enix en uitgegeven door Square Enix

  7

  Lightning Returns: Final Fantasy XIII Artikelen

  Top 10 sterke vrouwen in games

  In games hebben mannen natuurlijk nog altijd de overhand. Het principe dat de man een vrouw moet gaan ophalen bij één of andere enge eindbaas is nog altijd een veel voorkomend verhaal. Toch zijn er een hoop sterke vrouwen in games, die zelf van aanpakken weten. Dit is de top 10 sterke vrouwen in games.

  Conchita Wurst in vijf games

  Conchita Wurst heeft tijdens het Eurovisiesongfestival heel wat harten veroverd. De XGN redactie is geïnspireerd geraakt en gaat op zoek naar games waarin je een eigen Conchita Wurst kan aanmaken.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Minecrafttextures en boothbabes

  Weinig verrassingen deze week in de Xbox Live Update. Geen arcadetitels, geen demo's, alleen add-ons. En dan vooral de usual suspects. Kleine verrassingen: Minecrafttextures en boothbabes.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Add-ons blijven domineren

  Het mag geen verrassing meer zijn: ook deze Xbox Live Update barst van de uitbreidingen. Maar wel van veel verschillende games, dus dat betekent voor ieder wat wils.

  Lightning Returns: Final Fantasy XIII Review

  Na vier jaar komt er een einde aan de succesvolle trilogie van het dertiende deel van de Final Fantasy franchise. Het begon met Lightning en eindigt ook met Lightning. De vraag is echter of Lightning Returns: Final Fantasy XIII ook een succes wordt en voor een waardige afsluiter van de trilogie zorgt.

  Lightning Returns: Final Fantasy XIII Nieuws

  Nieuwe Xbox One backwards compatible games aangekondigd

  Microsoft heeft op het X018 evenement vier nieuwe Xbox One backwards compatible games aangekondigd. Vanaf 13 november zijn Final Fantasy XII, Final Fantasy XII-2 en Lightning Return: Final Fantasy XIII beschikbaar voor de Xbox One. Daarnaast krijgt Civilization Revolution een volledige Xbox One X Enhanced update.

  Final Fantasy Distant Worlds concert naar Nederland

  Goed nieuws voor de liefhebbers van Final Fantasy onder ons: het Final Fantasy Distant Worlds concert komt voor de eerste keer naar Nederland. Het concert vindt op donderdag 4 mei plaats in AFAS Live, voorheen bekend als de Heineken Music Hall.

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  Lightning Returns PC release komt uit in december

  Lightning Returns was verwacht dit jaar in de herfst uit te komen voor de PC. Yoshinori Kitase, de producent van de game, kondigde op Twitter aan dat er toch een kleine vertraging heeft plaatsgevonden en dat de game later uitkomt dan verwacht. De Lightning returns PC release is nu in december.

  Nieuwe content voor Final Fantasy XII: Lightning Returns

  Ontwikkelaar Square Enix heeft vandaag nieuwe content aangekondigd voor de pas uitgekomen titel Lightning Returns: Final Fantasy XIII. Je kunt met deze content vooral veel wapens en kostuums krijgen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.