LEGO Worlds

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive

  6.5

  LEGO Worlds Artikelen

  Top 5 beste Switch budget games van dit moment

  De Nintendo Switch is iets meer dan een half jaar uit en dus zijn de meeste games zo nieuw als wat. Toch zijn er een aantal prima games met een alleraardigste prijs te vinden. Wij zetten de vijf beste Switch budget games voor minder dan 30 euro voor je op een rij.

  Nieuwe LEGO games in 2017 - Dit komt er nog aan! [Gespeeld op gamescom 2017]

  Als er een gameserie is die goed vertegenwoordigd was tijdens gamescom, dan is het de LEGO serie met LEGO Marvel Super Heroes 2, LEGO NINJAGO Movie Video Game, LEGO Worlds en LEGO Dimensions. Welke nieuwe LEGO games in 2017 uitkomen lees je hier.

  Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  Reageer en Win LEGO Worlds voor Xbox One

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Wij geven iedere week een game of andere leuke spullen weg die je met een toffe reactie op XGN.nl kunt winnen. Kijk snel wie de winnaars zijn van Puyo Puyo Tetris uit de vorige aflevering in de video hierboven!

  LEGO Worlds Review - Afgeraffeld bouwwerk

  Wanneer is het afgelopen met de LEGO franchise? Het is een vraag die menig gamer zich eens stelt. Ontwikkelaar TT Games besloot het deze keer over een andere boeg te gooien om de criticus eens op andere gedachten te brengen. In deze LEGO Worlds review lees je hoe de focus ligt op het bouwen van objecten.

  LEGO Worlds Nieuws

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  LEGO Worlds DLC ruim op tijd voor Halloween

  Warner Bros, TT Games en de LEGO Group hebben vandaag de LEGO Worlds DLC uitgebracht. De DLC brengt een spookachtig thema naar LEGO Worlds en is verkrijgbaar voor 3,99 euro.

  LEGO Worlds Switch versie komt morgen uit

  Fans van LEGO World moesten een behoorlijke tijd wachten totdat de game speelbaar werd voor de Nintendo Switch. Morgen is het eindelijk zover, want dan komt de LEGO Worlds Switch versie eindelijk uit.

  LEGO Worlds Monsters DLC release aangekondigd

  Warnes Bros, TT Games en de LEGO Group hebben de nieuwe LEGO Worlds Monsters DLC release bevestigd. De eerste LEGO Worlds DLC is vanaf oktober verkrijgbaar voor 3,99 euro en zal een Halloween thema bevatten.

  LEGO Call of Duty gemaakt in LEGO Worlds

  Een gamer met veel liefde voor zowel Call of Duty Black Ops als LEGO heeft de multiplayer map Nuketown nagebouwd in LEGO Worlds. Bekijk hier zijn LEGO Call of Duty creatie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.