LEGO The Incredibles Nieuws

  Beste Intertoys aanbiedingen - De voorjaarssale is begonnen

  De eerste aanbiedingen van de voorjaarssale zijn bekend, ook al zijn staan de aanbiedingen van Black Friday, Sinterklaas en Kerstmis nog op ons netvlies gebrand. In dit artikel vinden jullie de beste aanbiedingen bij Intertoys. Voor alle aanbiedingen kunnen jullie de website van Intertoys bezoeken.

  Game Outlet Black Friday deals 2018 - Racen als Max Verstappen

  De Black Friday aanbiedingen vliegen je deze tijd continu om de oren. Na eerder al deals van bol.com, MediaMarkt en Game Mania te hebben gezien, is het nu tijd voor Game Outlet. Dit zijn de hoogtepunten van de Game Outlet Black Friday deals 2018.

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  LEGO games dagdeal bij bol - tien games met korting

  Er is momenteel een LEGO games dagdeal aan de gang bij bol.com. Kortingen lopen wel op tot 55 procent! Let wel op: de deal geldt natuurlijk alleen vandaag.

  LEGO The Incredibles trailer toont gameplay en misdaadgolf

  Een nieuwe LEGO The Incredibles trailer is uitgebracht door Warner Bros Interactive. De trailer toont beelden van de open wereld waarin spelers aan de slag kunnen gaan. Lego The Incredibles is vanaf 27 juni verkrijgbaar voor PC, Xbox One, PlayStation 4 en de Nintendo Switch.

  LEGO The Incredibles trailer toont eerste gameplay beelden

  Er is een LEGO The Incredibles trailer uitgebracht door Warner Bros. Interactive. In deze trailer kunnen we de eerste gameplay beelden van het aankomende spel aanschouwen. De game is vanaf 27 juni beschikbaar.

  LEGO The Incredibles game aangekondigd

  De kogel is door de kerk, er is een LEGO The Incredibles game aangekondigd. De geruchten hingen al een lange tijd in de lucht en deze zijn nu bevestigd door Warner Bros, TT Games, Disney en Pixar, de vier bedrijven die zich hebben gemoeid met het spel.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.