LEGO The Incredibles Artikelen

  Beste co-op games uit 2018 - Samen gamen is veel leuker

  Er zijn voldoende toffe games dit jaar uitgekomen. Veel van die games geven een gave single player ervaring. Maar de leukste games zijn toch die games die je samen kunt spelen. Dit zijn de beste co-op games uit 2018 om samen van te genieten.

  Beste kids games van 2018 - Kindvriendelijk en hartstikke tof

  Dit jaar zijn er weer een heleboel toffe games uitgekomen. Veel van die games hielden de ouders lekker zoet. Maar wat nu als er kinderen over de vloer lopen die ook graag eens de controller in de hand pakken? Dit zijn de beste kids games van 2018. Al deze games zijn geschikt voor kinderen die graag gamen.

  Top 5 beste Nintendo Switch Black Friday deals 2018 - Feest vol fysieke versies

  Dit zijn de beste Nintendo Switch Black Friday deals in 2018. Mamma mia wat zijn er veel kortingen op het moment, maar dat is ook te begrijpen. De dagen van scherpe prijzen zijn aangebroken en dat geldt ook voor vele fysieke Nintendo games.

  Reageer en Win - LEGO The Incredibles voor Xbox One

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Warner Bros LEGO The Incredibles op de Xbox One weg! Drie van jullie kunnen de game winnen!

  LEGO Incredibles vs Incredibles - LEGO doet er een schep bovenop

  The Incredibles zit vol met een heleboel toffe scenes. Veel van die filmmomenten komen terug in de nieuwe LEGO-game gebaseerd op deze toffe superhelden. We vergelijken LEGO Incredibles vs Incredibles.

  Wallpaper Pick juli met Adventure Time en Ant-Man!

  Met deze warme dagen kun je misschien maar beter lekker binnen schuilen en de zon vermijden. Wat games die je nog hebt liggen uitspelen, een Netflix-serie bingewatchen óf je achtergrond even een verse update geven! Het is alweer juli namelijk dus kies hier een gloednieuw achtergrondje uit de Wallpaper Pick juli!

  LEGO Incredibles Tips & Tricks - Zo krijg je alle Pixar personages

  De nieuwe LEGO The Incredibles zit borden vol bekende Disney Pixar karakters. Zelfs de vis Dory is op het land een speelbaar personage. Met deze LEGO Incredibles Tips & Tricks kun jij al deze iconische Pixar personages vrijspelen.

  LEGO The Incredibles Review - Voel je een superheld

  Het is klein en het staat in vuur en vlam. Je denkt waarschijnlijk aan Spyro the Dragon, maar we hebben het over een monstertje in de poepluiers. Terwijl we met baby Jack Jack een poging doen om de staart van een wasbeer weg te branden, spelen we met een grijns op het gezicht voor deze LEGO The Incredibles review.

  LEGO The Incredibles Cheats - Codes, karakters en Trophies

  Er valt een heleboel vrij te spelen binnen dit nieuwe superheldenverhaal. Met deze LEGO The Incredibles Cheats helpen we je een handje op weg.

  De toffe LEGO The Incredibles karakters verder uitgelicht!

  Nog even en dan word jij een oppermachtige superheld. Als onderdeel van het superheldengezin The Incredibles kun je binnenkort de wereld van LEGO (on)veilig maken. Maar uit welke LEGO The Incredibles karakters bestaat deze game en wat kunnen ze precies?

  LEGO The Incredibles gameplay Preview - Voel je Incredible!

  Laat je superhelden-hart maar kloppen. Marvel mag even vergeten worden, want het is tijd voor LEGO The Incredibles gameplay. Alhoewel de jongste speler nog net iets te veel luiers draagt om misdaad te kunnen bestrijden, maakt de rest van de gamers zich klaar om binnenkort in de huid te kruipen van superhelden van Pixar. Want over niet al te lange tijd komt LEGO The Incredibles eraan.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.