LEGO The Hobbit

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U & PC

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door TT Games en uitgegeven door TT Games

  8.2

  LEGO The Hobbit Artikelen

  Top 8 tofste LEGO game franchises - Werelden waar je op kan bouwen

  Creaties zo bizar als je verbeelding toelaat. Het spelen met LEGO is altijd al een tijdloze bezigheid geweest waarbij vele uren werden gesleten met grote dozen vol van deze bouwblokjes. Het enige wat misschien leuker is dan echt LEGO, zijn LEGO games. Maar wat zijn nou de top 8 tofste LEGO game franchises?

  De beste games uit eerste helft 2014 volgens XGN

  2014 is alweer voor de helft voorbij, en wat zijn er toch veel games uitgekomen in de laatste maanden! Maar wat waren nou echt de beste games van januari tot juni 2014? De XGN redactie vertelt wat volgens hen, persoonlijk, de toppers waren.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Minecraft viert feest

  Voor fans van add-ons is het weer een goede week; er zijn maar liefst vijf nieuwe uitbreidingspakketjes verschenen. Maar ook gamers met een voorliefde voor sidescrollers kunnen hun hart ophalen met een veelbelovende arcadegame.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Puzzelen met Peggle en LEGO: The Hobbit

  Eindelijk komt Watch Dogs deze maand uit. Om dat te vieren, is de Season Pass alvast te downloaden. Maar ook aan de puzzelaars, kaartenspelers en muzikanten wordt gedacht.

  PlayStation Store Update - Bound by Flame & God of War Collection

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  LEGO The Hobbit Nieuws

  Vier Lord of the Rings games voor 10 euro

  The Lord of the Rings heeft de afgelopen jaren enkele nieuwe games gehad. Vier daarvan zijn nu in de aanbieding en kosten samen slechts een tientje.

  Derde Hobbit-film als DLC in LEGO The Hobbit

  De aankomende game LEGO The Hobbit zal, zoals al langer bekend is, alleen content bevatten uit de eerste twee Hobbit-films. De inhoud van de derde film, die aan het einde van dit jaar moet verschijnen, komt waarschijnlijk als DLC naar het spel.

  LEGO The Hobbit komt 11 april

  De LEGO Hobbit game krijgt een releasedatum. Vanaf 11 april ligt hij in de winkels. De LEGO games staan er om bekend dat de er meer omgevingselementen kapot kunnen dan in Battlefield.

  LEGO-game van The Hobbit bevestigd

  Afgelopen weekend gingen er al geruchten dat Warner bezig was met een LEGO: The Hobbit game. Het bedrijf heeft nu bekendgemaakt dat de Deense blokjes inderdaad naar de wereld van Tolkien zullen gaan, want in 2014 verschijnt er LEGO: The Hobbit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.