Lego Star Wars: The Force Awakens

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive

  9

  Lego Star Wars: The Force Awakens Artikelen

  Top 5 beste kids games 2016 - Vermaak voor de kleintjes!

  We naderen het einde van 2016 en we hebben een goed jaar achter de rug. We zijn namelijk volop verwend met fantastische topgames. Dit geldt eigenlijk wel voor ieder genre en de beste kids games horen daar zeker bij! Hier zijn de top 5 beste kids games 2016!

  De top 10 beste games van 2016 volgens Theo Weber

  Als je Theo denkt, dan denk je aan een man die veel weet van games. Hij is ermee opgegroeid en dus keek hij dit jaar als een gek uit naar een nieuwe Street Fighter en ook de mini NES. Dit is de top 10 beste games van 2016 volgens Theo Weber!

  XGN Game Awards 2016 - De nominaties per categorie

  Het is bijna weer zover, de jaarlijkse XGN Game Awards. Tijdens de XGN Game Awards 2016 is het, net als voorgaande jaren, mogelijk om te stemmen op jouw favoriete game van dit jaar. Stemmen geeft de game niet alleen meer aandacht, maar je kunt er zelf ook nog leuke prijzen mee winnen.

  Top 5 LEGO Star Wars The Force Awakens game tips!

  LEGO Star Wars: The Force Awakens ligt intussen in de schappen en gamers kunnen weer een hilarisch avontuur tegenmoet zien. Maar hoe haal je nou het meeste uit de game? Precies! Met onze Top 5 LEGO Star Wars - The Force Awakens Tips! Lees snel mee!

  Top 5 beste LEGO Star Wars personages in The Force Awakens game

  Sinds vorige week ligt LEGO Star Wars The Force Awakens in de winkels. Zoals in elke LEGO game kun je weer naar hartenlust aan de slag met verschillende personages. Lees er alles over in deze top 5 beste Star Wars personages in The Force Awakens!

  Lego Star Wars: The Force Awakens Nieuws

  LEGO games dagdeal bij bol - tien games met korting

  Er is momenteel een LEGO games dagdeal aan de gang bij bol.com. Kortingen lopen wel op tot 55 procent! Let wel op: de deal geldt natuurlijk alleen vandaag.

  ´The Incredibles LEGO game in de maak´

  Het lijkt erop dat The Incredibles niet alleen te zien zullen zijn in de bioscoop en later op DVD en Blu-Ray, maar ook in een gloednieuwe LEGO game. Het gerucht gaat namelijk stevig rond dat Pixar een The Incredibles LEGO game gaat maken die net als de film dit jaar nog zal verschijnen.

  Star Wars Episode 8 film proces af en subtitel binnenkort bekend

  Anthony Daniels, ofwel C-3PO in het nieuwe hoofdstuk van de Star Wars saga heeft gelijktijdig met hoofdkarakter John Boyega (Finn) aangekondigd dat de flinke klus van het Star Wars Episode 8 film proces afgerond is. Ook heeft Mark Hamill (Luke Skywalker) aangegeven klaar te zijn met het filmen.

  LEGO Star Wars The Force Awakens game nu beschikbaar

  Warner Bros heeft in samenwerking met The LEGO Group de release van haar LEGO Star Wars The Force Awakens game onthuld. De game neemt je op de verschillende PlayStation, Nintendo en Xbox consoles alswel op de PC en de mobiel mee op het avontuur dat je eerder in de film zag.

  LEGO Star Wars The Force Awakens uit op 28 juni

  LEGO Star Wars: The Force Awakens zal de nieuwe LEGO titel zijn van ontwikkelaar TT games. Warner Bros. liet eerder vandaag al weten dat er een grote aankondiging ging komen voor twee van hun populairste franchises.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.