LEGO Star Wars: The Complete Saga

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PC & Mobile

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Traveller's Tales en uitgegeven door LucasArts

  LEGO Star Wars: The Complete Saga Artikelen

  LEGO Star Wars Skywalker Saga levels - Deze prequel momenten mogen niet ontbreken

  De nieuwe LEGO Star Wars game komt eraan! Naast dat er nieuwe films bij gekomen zijn, worden de oude films helemaal opnieuw uitgevoerd. Dat is maar goed ook, want in The Complete Saga ontbrak nog wel eens een scène, met name in de prequels. Deze prequel scènes moeten LEGO Star Wars Skywalker Saga levels worden!

  Beste film games - Kwaliteit waar Netflix op E3 naar moet streven

  Games gebaseerd op films zijn vaak slecht. Soms zelfs zo slecht dat alle exemplaren in New Mexico begraven worden. Toch zijn er temidden van al die troep wat juweeltjes te vinden. Wij hebben 10 van de beste film games (en tv-serie games) voor je op een rijtje gezet.

  Top 10 Xbox Summer sale deals - Deals voor Xbox One en 360

  De Xbox Summer Sale, officieel de Xbox Ultimate Game Sale, is een paar dagen terug van start gegaan. Meer dan 250 Xbox One en Xbox 360 titels zijn in de uitverkoop. De kortingen kunnen oplopen tot 75%. Wij hebben een lijst samengesteld van 10 titels die je volgens ons niet mag laten liggen.

  Top 8 tofste LEGO game franchises - Werelden waar je op kan bouwen

  Creaties zo bizar als je verbeelding toelaat. Het spelen met LEGO is altijd al een tijdloze bezigheid geweest waarbij vele uren werden gesleten met grote dozen vol van deze bouwblokjes. Het enige wat misschien leuker is dan echt LEGO, zijn LEGO games. Maar wat zijn nou de top 8 tofste LEGO game franchises?

  De evolutie van LEGO games - Bouwend aan de weg naar succes

  LEGO games worden al sinds 1997 gemaakt, toen LEGO Island uitkwam. Inmiddels zijn de games veel veranderd en dat doen ze nog steeds. Met de release van LEGO Worlds kwam een hele nieuwe LEGO game uit. Een mooi moment om te kijken naar de evolutie van LEGO games door de jaren heen.

  LEGO Star Wars: The Complete Saga Nieuws

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  LEGO staat centraal in nieuwe Deal of the week

  Enigszins laat en daarvoor mijn excuses, maar hierbij is dan de nieuwe Deal of the week voor de Xbox 360. Deze week staat in het teken van de LEGO-games.

  LEGO Star Wars games gaan dertig miljoen keer over de toonbank

  The LEGO Group heeft vandaag aangekondigd dat de vier LEGO Star Wars games gezamenlijk maar liefst dertig miljoen keer over de toonbank zijn gegaan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.