LEGO Pirates of the Caribbean Artikelen

  Top 8 tofste LEGO game franchises - Werelden waar je op kan bouwen

  Creaties zo bizar als je verbeelding toelaat. Het spelen met LEGO is altijd al een tijdloze bezigheid geweest waarbij vele uren werden gesleten met grote dozen vol van deze bouwblokjes. Het enige wat misschien leuker is dan echt LEGO, zijn LEGO games. Maar wat zijn nou de top 8 tofste LEGO game franchises?

  LEGO Pirates of The Caribbean Review

  Samen met de vierde Pirates of The Caribbean film verschijnt ook LEGO Pirates of The Caribbean, de tweede van de drie LEGO-titels die we dit jaar mogen verwelkomen. LEGO Pirates of The Caribbean neemt je mee op een avontuur waar je de rol aanneemt van een heleboel verschillende personages die zich een weg banen door alle vier films, het nieuwste deel (On Stranger Tides) inbegrepen.

  LEGO Pirates of the Caribbean Preview

  In mei draait de nieuwe Pirates of the Caribbean film in de bioscopen. Een ideaal moment dus om in de Pirates-sfeer te komen. Maar dat gebeurt niet met een standaard filmgame, maar met LEGO Pirates of the Caribbean.

  LEGO Pirates of the Caribbean Nieuws

  Demo LEGO Pirates of the Caribbean nu downloadbaar

  Sommigen hadden het al gemerkt, anderen nog niet: de demo van LEGO Pirates of the Caribbean staat al online. Je kunt de demo dus vanaf Xbox Live in huis halen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.