LEGO NINJAGO Movie Video Game

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Actie

  Gemaakt door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment

  7

  LEGO NINJAGO Movie Video Game Artikelen

  Top 10 games voor kids van dit moment

  In 2015 hadden we al eens negen goede games voor kids op een rijtje gezet, maar in de afgelopen twee jaar zijn er weer behoorlijk wat nieuwe titels bijgekomen. Ook de kleintjes onder ons moeten immers wat te spelen hebben, met of zonder papa en mama. Hier is de top 10 games voor kids van dit moment! En dan eens geen Mario Kart!

  Reageer en Win - LEGO Ninjago Movie Video Game & filmtickets!

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij de LEGO Ninjago Movie Video Game weg. Hiernaast maak je ook kans op twee tickets voor een film. Wil jij kansmaken op deze prijzen? Bekijk dan de video en wie weet ga jij er met de nieuwe prijzen vandoor!

  LEGO Ninjago Movie Video Game Review - Leuk voor jong en oud

  Help, Ninjago City wordt geteisterd! Wat nu? Dit is de rode draad van het verhaal van The LEGO Ninjago Movie, die in de bioscoop draait én waar een game van is. In deze LEGO Ninjago Movie Video Game review lees je alles over de avonturen van onze ninja’s!

  Nieuwe LEGO games in 2017 - Dit komt er nog aan! [Gespeeld op gamescom 2017]

  Als er een gameserie is die goed vertegenwoordigd was tijdens gamescom, dan is het de LEGO serie met LEGO Marvel Super Heroes 2, LEGO NINJAGO Movie Video Game, LEGO Worlds en LEGO Dimensions. Welke nieuwe LEGO games in 2017 uitkomen lees je hier.

  Top 5 beste gamescom 2017 games volgens Rox

  Gamescom 2017 zit er voor ons weer op, maar wat waren nou volgens ons de beste games? Dit is de top 5 beste gamescom 2017 games volgens Rox. Ra ra wat staat er op één?

  LEGO NINJAGO Movie Video Game Nieuws

  LEGO games dagdeal bij bol - tien games met korting

  Er is momenteel een LEGO games dagdeal aan de gang bij bol.com. Kortingen lopen wel op tot 55 procent! Let wel op: de deal geldt natuurlijk alleen vandaag.

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  LEGO Ninjago movie video game release aangekondigd

  De LEGO Ninjago movie video game release is aangekondigd. De game zal gebaseerd zijn op de LEGO Ninjago movie die vanaf 27 september in de Nederlandse bioscopen draait. Bekijk de eerste trailer bovenaan de pagina.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.