LEGO Marvel Super Heroes

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U & PC

  Genres: Actie, avontuur & vechten

  Gemaakt door TT Games en uitgegeven door TT Games

  8

  LEGO Marvel Super Heroes Artikelen

  De top 10 beste PlayStation Store deals om te kopen

  De top 10 beste PlayStation Store deals geven je weer genoeg om mee aan de slag te gaan. In plaats van geld uitgeven aan de vakantie, kun je het ook aan deze games spenderen. Er zijn genoeg top aanbiedingen waar je helemaal los mee kunt gaan.

  Games in New York - Even wachten op Spider-Man

  Terwijl we nog moeten wachten op de Spider-Man game voor de PS4, vonden wij het een goed idee om alvast New York een beetje te verkennen. Dus hier zijn Games in New York waarbij de stad de setting is, zodat we straks geen kaart nodig hebben. Let op: het gaat hier om games die zich grotendeels in New York afspelen.

  De 6 beste superheldengames - Spelen met superkrachten

  Superheldenfilms verschijnen met regelmaat in de bioscoop. Op het gebied van games gaat het allemaal wat rustiger. Toch zijn er al wat goede games verschenen en dus zetten we hier op een rij de zes beste superheldengames.

  Top 7 beste LEGO games - Bouwstenen voor een goede game

  Nog eventjes en dan kun je aan de slag met LEGO Worlds op de PlayStation 4! Maar wat zijn nu de beste LEGO games? Dit is onze top 7!

  De top 5 beste Marvel games - Alle helden verzamelen

  Marvel heeft aangekondigd dat het een samenwerking aangaat met Square Enix, om samen met Crystal Dynamics en Eidos Montreal een nieuwe Avengers game te maken. Er zijn natuurlijk al heel wat verschillende Marvel games te vinden, maar wat zijn nou de beste? Je vindt ze hier in de top 5 beste Marvel games.

  LEGO Marvel Super Heroes Nieuws

  LEGO games dagdeal bij bol - tien games met korting

  Er is momenteel een LEGO games dagdeal aan de gang bij bol.com. Kortingen lopen wel op tot 55 procent! Let wel op: de deal geldt natuurlijk alleen vandaag.

  PlayStation Store sales met The Witcher 3, GTA 5 en Mortal Kombat

  Heb je een PlayStation 4 dan ga je een mooie week tegemoet. Deze week zijn er namelijk een heleboel titels in de uitverkoop. Tussen de PlayStation Store Sales zitten een paar aansprekende games met hele hoge kortingen, waaronder GTA 5 en The Witcher 3. Snel checken dus!

  Prijsvraag: Win een 'PlayStation 4 Ultimate Game Pack' met 5 games!

  Een kleine twee maanden geleden kwam Sony's next-gen console, de PlayStation 4, uit. Voor de gamers die de console al op onder hun televisie hebben staan, geven wij een fantastische prijs weg. Je maakt namelijk kans op vijf toptitels voor deze console!

  LEGO Marvel Super Heroes DLC nu uit

  Ontwikkelaar TT Games heeft de Asgard Character Pack voor LEGO Marvel Super Heroes naar de online winkels gebracht. Het pakket voegt personages toe uit Thor: The Dark World.

  Uitslag - WIN: 3x LEGO Marvel Super Heroes voor de Xbox 360

  Vorige week kon je bij ons de game LEGO Marvel Super Heroes winnen. De tijd om hieraan mee te doen is voorbij, en dus is het tijd om bekend te maken wie binnenkort met deze vette game voor de Xbox 360 aan de slag kan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.