LEGO Jurassic World Nieuws

  Winnaar LEGO Jurassic World bekend!

  In de loop van Black Friday (en de feestdagen) vonden wij het alleen maar toepasselijk dat we iets meer weggeven dan normaal. Daarom zijn wij een giveaway gestart voor LEGO Jurassic World. De winnaar zijn nu ook officieel bekend!

  Volg ons op Social Media en win LEGO Jurassic World voor op de Switch!

  In de loop van Black Friday (en de feestdagen) vinden we het alleen maar toepasselijk dat we iets meer weggeven dan normaal. Heb jij toevallig een Switch en ben je een echte LEGO Jurassic World fan? Lees dan vooral door voor de giveaway hieronder.

  LEGO games dagdeal bij bol - tien games met korting

  Er is momenteel een LEGO games dagdeal aan de gang bij bol.com. Kortingen lopen wel op tot 55 procent! Let wel op: de deal geldt natuurlijk alleen vandaag.

  bol.com actie voor de feestdagen - 3 games voor 50 euro

  Black Friday, dat populairder dan ooit is, mag dan wel voorbij zijn, dat betekent niet dat het is afgelopen met de kortingen dit jaar. Ook in december kun je nog vette games halen voor een lage prijs, waaronder op dit moment met een leuke bol.com actie. Bij de webwinkel kun je nu namelijk 3 games voor 50 euro oppikken.

  LEGO Jurassic World mobile release is vandaag

  Als je LEGO Jurassic World hebt gemist, krijg je van Warner Bros. nu de kans om de game alsnog te spelen. De LEGO Jurassic World mobile release is vandaag.

  LEGO Jurassic World trailer en release onthuld

  Er is een nieuwe LEGO Jurassic World trailer verschenen en hierin zijn alle soorten dinosaurussen te zien. Daarnaast is de release van de game ook bekendgemaakt. De game is vanaf 11 juni in Nederland verkrijgbaar.

  LEGO Jurassic World & LEGO Marvel's Avengers release aangekondigd

  Net toen je dacht dat je veilig was van de LEGO games, heeft Warner Bros. twee nieuwe games gebaseerd op de Deense bouwsteentjes aangekondigd. De LEGO Jurassic World & LEGO Marvel’s Avengers zullen dit jaar nog bij ons in de schappen liggen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.