LEGO Jurassic World Artikelen

  Beste dinosauriërs in videogames - Ze bijten niet allemaal, hoor

  Stel je eens voor dat die bakbeesten van dino's nog op aarde rondliepen. Gaaf toch, op het feit na dat je veel kans maakte om opgegeten te worden. In de digitale wereld bestaan de monsters nog. Dit zijn de beste dinosauriërs in videogames.

  Top 7 beste PS4 platform games volgens jullie

  De PlayStation 4 kent veel toffe platformers, maar wat zijn nu echt de beste titels voor ultiem speelplezier? Afgelopen week vroegen we jullie wat de beste platform game voor de PlayStation 4 is. Jullie hebben vol enthousiasme geantwoord en in deze special vind je daarom jullie top 7 beste PS4 platform games!

  Top 8 tofste LEGO game franchises - Werelden waar je op kan bouwen

  Creaties zo bizar als je verbeelding toelaat. Het spelen met LEGO is altijd al een tijdloze bezigheid geweest waarbij vele uren werden gesleten met grote dozen vol van deze bouwblokjes. Het enige wat misschien leuker is dan echt LEGO, zijn LEGO games. Maar wat zijn nou de top 8 tofste LEGO game franchises?

  LEGO werelden en franchises - welke missen er nog?

  Met de komst van LEGO Marvel's Avengers is alweer de zeventiende game uit de LEGO-reeks, waarbij noppen verzamelen centraal staat, aangebroken. Echter zijn wij benieuwd naar welke LEGO werelden of franchises nog meer mogelijk zijn.

  De evolutie van LEGO games - Bouwend aan de weg naar succes

  LEGO games worden al sinds 1997 gemaakt, toen LEGO Island uitkwam. Inmiddels zijn de games veel veranderd en dat doen ze nog steeds. Met de release van LEGO Worlds kwam een hele nieuwe LEGO game uit. Een mooi moment om te kijken naar de evolutie van LEGO games door de jaren heen.

  De top 10 beste games van 2015 volgens Rox van der Helm

  XGN heeft een sterke ruggengraat in de vorm van Rox. Vanuit kantoor regelt zij de dagelijkse beslommeringen voor de redactie. En dat is een drukke baan! Gelukkig heeft ze ook nog tijd gehad om te gamen. Hier is de top 10 beste games van 2015 volgens Rox van der Helm.

  Top 10 beste PS4 co-op games - Samen staan we sterker!

  Het kan af en toe wat frustraties opleveren, maar het grootste gedeelte van de tijd zijn co-op games vertier voor vier! Of twee. Ze zijn in ieder geval dolle pret, en dit zijn de tien beste. Pak je vrienden erbij voor de top 10 beste PS4 co-op games!

  LEGO Jurassic World Review - Een van de beste LEGO games!

  Het is aan met de Jurassic hype. Onlangs verscheen de Jurassic Park trilogie opnieuw op DVD en Blu-ray, sinds donderdag draait de nieuwe Jurassic World in de bios én daarom is ook LEGO Jurassic World verschenen. Een enorm leuke titel!

  Wallpaper Pick voor juni met Batman Arkham Knight en Jurassic World

  Misschien zitten je examens er net op of begin je aan je laatste maandje school. Het is namelijk alweer juni! Dat betekent dat het tijd is om je achtergrond weer eens te vernieuwen. Enjoy the Wallpaper Pick van juni en hopelijk zit er voor jou ook wat bij.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.