LEGO Indiana Jones: The Original Adventures

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Traveller's Tales en uitgegeven door LucasArts

  8.8

  LEGO Indiana Jones: The Original Adventures Artikelen

  Beste film games - Kwaliteit waar Netflix op E3 naar moet streven

  Games gebaseerd op films zijn vaak slecht. Soms zelfs zo slecht dat alle exemplaren in New Mexico begraven worden. Toch zijn er temidden van al die troep wat juweeltjes te vinden. Wij hebben 10 van de beste film games (en tv-serie games) voor je op een rijtje gezet.

  Top 8 tofste LEGO game franchises - Werelden waar je op kan bouwen

  Creaties zo bizar als je verbeelding toelaat. Het spelen met LEGO is altijd al een tijdloze bezigheid geweest waarbij vele uren werden gesleten met grote dozen vol van deze bouwblokjes. Het enige wat misschien leuker is dan echt LEGO, zijn LEGO games. Maar wat zijn nou de top 8 tofste LEGO game franchises?

  Xbox Live Deals of the Week: LEGO en Star Wars

  Met het aankondigen van de Star Wars cast en een verse nieuwe Star Wars-game in het vooruitzicht, moet Microsoft hebben gedacht: "$tar War$!" Gamers krijgen deze week de kans om voor weinig geld wat Star Wars- en LEGO-games op de kop te tikken.

  LEGO Indiana Jones: The Original Adventures Review

  Na het succesvol omzetten van de Star Wars trilogie in virtuele LEGO-avonturen, keren de vierkante poppetjes weer terug in een nieuwe game. Dit keer kozen uitgever LucasArts en ontwikkelaar Travellers Tales niet voor een galactische omgeving, maar voor de avontuurlijke setting uit de films van eenieders held: Indiana Jones. Maar zijn Indy’s acties, in deze op LEGO gebaseerde game, net zo heldhaftig als op het witte doek?

  LEGO Indiana Jones: The Original Adventures Nieuws

  Nieuwe Indiana Jones release bevestigd

  De nieuwe Indiana Jones release komt eraan. Het gerucht ging al langer dat de franchise weer verder zou gaan met nieuwe films, maar nu is dit bericht ook echt bevestigd door Lucasfilms. Harrison Ford is ook weer van de partij.

  LEGO staat centraal in nieuwe Deal of the week

  Enigszins laat en daarvoor mijn excuses, maar hierbij is dan de nieuwe Deal of the week voor de Xbox 360. Deze week staat in het teken van de LEGO-games.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.