LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues Artikelen

  Xbox Live Gold Games juni 2018 - Wat spelen we deze maand?

  Het zonnetje heeft ons de afgelopen dagen al flink verwend. Maar Microsoft kan er ook wat van. In de Xbox Live Gold games juni 2018 update krijgen we namelijk een paar toptitels voorgeschoteld. Lees snel verder welke games dat precies zijn!

  Top 8 tofste LEGO game franchises - Werelden waar je op kan bouwen

  Creaties zo bizar als je verbeelding toelaat. Het spelen met LEGO is altijd al een tijdloze bezigheid geweest waarbij vele uren werden gesleten met grote dozen vol van deze bouwblokjes. Het enige wat misschien leuker is dan echt LEGO, zijn LEGO games. Maar wat zijn nou de top 8 tofste LEGO game franchises?

  Xbox Live Deals of the Week: LEGO en Star Wars

  Met het aankondigen van de Star Wars cast en een verse nieuwe Star Wars-game in het vooruitzicht, moet Microsoft hebben gedacht: "$tar War$!" Gamers krijgen deze week de kans om voor weinig geld wat Star Wars- en LEGO-games op de kop te tikken.

  LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues Review

  Pak je hoed en zweep maar uit de kast, want het is tijd voor het tweede LEGO Indiana Jones avontuur. Ben jij er klaar voor om het avontuur verder te beleven?

  LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues Nieuws

  Gratis Xbox Live Gold games juni bekendgemaakt

  De gratis Xbox Live Gold games juni zijn bekend gemaakt. Over twee dagen kan je aan de slag met deze vier gratis games voor de Xbox One en Xbox 360.

  Nieuwe Indiana Jones release bevestigd

  De nieuwe Indiana Jones release komt eraan. Het gerucht ging al langer dat de franchise weer verder zou gaan met nieuwe films, maar nu is dit bericht ook echt bevestigd door Lucasfilms. Harrison Ford is ook weer van de partij.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.