LEGO In de Ban van de Ring

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii, Wii U & PC

  Genres: Actie, avontuur & platformer

  Gemaakt door TT Games en uitgegeven door TT Games

  9

  LEGO In de Ban van de Ring Artikelen

  De beste games uit Midden-aarde!

  Binnenkort zal Middle-earth: Shadow of Mordor aansluiten in een behoorlijke lijst; die van games die zich afspelen in Midden-aarde. Maar wat zijn nou de beste games uit die lijst? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Fight!

  Deze week staat in het teken van klassieke vechtgames. Maar liefst drie oude titels met ‘fighter’ in de titel zijn we tegengekomen en dat zorgt voor een knallende Xbox Live Update.

  PlayStation Store Update - Ratchet & Clank: QForce en LEGO In de Ban van de Ring

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo, dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  LEGO In de Ban van de Ring Review

  De Lord of the Rings films waren een gigantisch succes en de franchise kent intussen bijna alle vormen van merchandise. Er was nog één ding dat ontbrak aan de franchise, namelijk een eigen LEGO game. Kunnen we op deze game bouwen of vallen de blokjes dit keer niet op hun plek?

  LEGO The Lord of the Rings Preview

  Ieder kind heeft op een zeker moment in zijn of haar leven met LEGO gespeeld. Mensen worden ouder en sommige van ons ruilen de gekleurde blokjes in voor een controller. De laatste jaren is LEGO deze groep gaan achtervolgen en komt binnenkort met wel een hele toffe editie; LEGO The Lord of the Rings.

  LEGO In de Ban van de Ring Nieuws

  WIN 10x speciale DLC voor LEGO In de Ban van de Ring voor de Xbox 360 en PS3

  LEGO In de Ban van de Ring ligt nu precies een weekje in de winkelrekken voor een ware verscheidenheid aan spelcomputers. Wij geven nu codes voor speciale DLC voor de Xbox 360 en PS3 weg!

  Warner Bros. haalt Engelse LEGO In de Ban van de Ring games terug

  Een onaangename verrassing voor een aantal Engelse gamers die het nieuwste LEGO avontuur in huis hebben gehaald. In plaats van een volledige game lijkt het schijfje slechts de demo te bevatten.

  PC demo LEGO In de Ban van de Ring nu te downloaden

  De demo van LEGO In de Ban van de Ring is uit! Vanaf vandaag is het voorproefje te downloaden van de officiële LEGO-website.

  LEGO Lord of the Rings verschijnt in november

  Uitgever Warner Bros. en ontwikkelaar TT Games hebben zonet bekendgemaakt dat we LEGO Lord of the Rings, dat in Nederland en België onder de naam LEGO In de Ban van de Ring zal verschijnen, in november mogen verwachten.

  LEGO Lord of the Rings demo naar Amerikaanse eShop

  Nintendo of America kondigt aan dat LEGO Lord of the Rings deze week als demo naar de Amerikaanse eShop van de 3DS wordt gebracht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.