LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 Artikelen

  De beste Harry Potter games - Laat je betoveren!

  De films, de boeken, alles wat zich in de wereld van J.K. Rowling afspeelt weet ons te betoveren, ook de games. Van het vechten met dementors tot het oplossen van puzzels, dit zijn de beste Harry Potter games. Laat die nieuwe mobiele game maar alvast komen!

  Top 8 tofste LEGO game franchises - Werelden waar je op kan bouwen

  Creaties zo bizar als je verbeelding toelaat. Het spelen met LEGO is altijd al een tijdloze bezigheid geweest waarbij vele uren werden gesleten met grote dozen vol van deze bouwblokjes. Het enige wat misschien leuker is dan echt LEGO, zijn LEGO games. Maar wat zijn nou de top 8 tofste LEGO game franchises?

  PlayStation Store Update - NiGHTS Into Dreams... en Sonic Adventure 2

  Het is weer woensdag en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  PlayStation Vita: De third-party launchgames

  Eerder namen we al de launch line-up van Sony voor de PlayStation Vita door in drie delen. Vandaag gaan we verder met de third-party games als Ridge Racer, F1 2011, FIFA Football, Virtua Tennis 4: World Tour Edition en LEGO Harry Potter: Jaren 5-7.

  LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 Review

  Je bent nooit te oud om met LEGO te spelen. Althans, dat vindt ontwikkelaar Traveller's Tales. Uiteindelijk is ieder van ons nog een beetje kind, die we af en toe ongegeneerd best eens naar boven mogen halen. Het bedrijf heeft daarin groot gelijk. De laatst uitgekomen LEGO games bieden je, naast een nostalgische trip naar je jeugd, ook nog eens een hele hoop lol. LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 borduurt rustig voort op de verhalen uit de boeken. LEGO Harry Potter: Jaren 1-4 wist bij ons destijds erg in de smaak te vallen en kreeg een solide 8,0 in de recensie. Weet ook deze game de magie die in de lucht hangt over te brengen naar jouw huiskamer?

  LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 Nieuws

  LEGO games dagdeal bij bol - tien games met korting

  Er is momenteel een LEGO games dagdeal aan de gang bij bol.com. Kortingen lopen wel op tot 55 procent! Let wel op: de deal geldt natuurlijk alleen vandaag.

  Sony bevestigt PlayStation Vita launchgames en accessoires

  Het is nog even wachten tot 22 februari, maar we weten nu gelukkig wat we op die dag exact kunnen verwachten qua aanbod. Sony heeft namelijk vandaag de (prijzen van) launch games en memory cards voor de PlayStation Vita bekendgemaakt.

  LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 aangekondigd voor dit najaar

  Warner Bros., TT Games en de LEGO Group kondigen LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 aan, het vervolg op LEGO Harry Potter: Jaren 1-4. De game verschijnt in het najaar van 2011 voor de Xbox 360, PlayStation 3, PSP, NGP, Nintendo Wii, Nintendo DS, Nintendo 3DS en PC.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.