LEGO Harry Potter Collection

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & Switch

  Genres: Avontuur & platformer

  Gemaakt door Traveller's Tales en uitgegeven door Warner Bros. Interactive

  7

  LEGO Harry Potter Collection Artikelen

  LEGO Harry Potter Collection Review - Betoverende blokken

  LEGO Harry Potter heeft over de jaren veel games gekend, waarbij de eerste op de vorige generatie consoles uitkwam. Een jaar later kwam deel twee die Harry's schoolcarrière tot een einde bracht. Zeven jaar later zijn de games gebundeld en in onze LEGO Harry Potter Collection review lees je of de game magisch is!

  Top 7 beste LEGO games - Bouwstenen voor een goede game

  Nog eventjes en dan kun je aan de slag met LEGO Worlds op de PlayStation 4! Maar wat zijn nu de beste LEGO games? Dit is onze top 7!

  LEGO Harry Potter Collection Review - De magie hermeesterd?

  Binnenkort kunnen fans van Harry Potter gaan genieten van de nieuwste blockbuster Fantastic Beasts. Om even in de stemming te komen bracht Traveller's Tales de complete collectie van de LEGO spellen van Harry Potter uit. Lees hier alles over deze twee games in de LEGO Harry Potter Collection Review!

  LEGO Harry Potter Collection Nieuws

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  ´The Incredibles LEGO game in de maak´

  Het lijkt erop dat The Incredibles niet alleen te zien zullen zijn in de bioscoop en later op DVD en Blu-Ray, maar ook in een gloednieuwe LEGO game. Het gerucht gaat namelijk stevig rond dat Pixar een The Incredibles LEGO game gaat maken die net als de film dit jaar nog zal verschijnen.

  LEGO Harry Potter Collection komt naar PlayStation 4

  Zweinstein in LEGO komt op 19 oktober naar de PlayStation 4 met de LEGO Harry Potter Collection. De bundel bestaat uit remasters van de twee bestaande LEGO Harry Potter games.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.