LEGO Dimensions

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & Wii U

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive

  8

  LEGO Dimensions Artikelen

  Nieuwe LEGO Dimensions fun packs en team packs besproken

  Als er een franchise voor (ook) de jongere gamers steeds support krijgt, dan is het LEGO Dimensions wel. Geregeld komen er nieuwe story packs, fun packs en team packs uit. En in deze special behandelen we een paar nieuwe LEGO Dimensions fun packs en team packs.

  Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  LEGO Dimensions Batman Story Pack Review - Leuk voor jong en oud

  In deze LEGO Dimensions Batman Story Pack review lees je alles wat je moet weten over de nieuwste uitbreiding voor LEGO Dimensions. The LEGO Batman movie draait nu in de bioscopen en is voor zowel jong als oud leuk. Dat geldt ook voor de uitbreiding van deze fantastische game!

  Top 7 beste LEGO games - Bouwstenen voor een goede game

  Nog eventjes en dan kun je aan de slag met LEGO Worlds op de PlayStation 4! Maar wat zijn nu de beste LEGO games? Dit is onze top 7!

  LEGO Dimensions Fantastic Beasts Review - Geweldig

  Momenteel schittert Fantastic Beasts in de bioscoop. Hoe cool is het om daar een game van te hebben? Die is er alleen niet helemaal, maar wel een beetje. Bezitters van LEGO Dimensions kunnen namelijk aan de slag met de Fantastic Beasts story pack en zo spelenderwijs het verhaal opnieuw ervaren.

  LEGO Dimensions Nieuws

  Nieuwe LEGO Dimensions Packs aangekondigd

  Nieuwe LEGO Dimensions Packs zijn aangekondigd. Deze nieuwe Packs zullen gebaseerd zijn op Teen Titans Go, Powerpuff Girls en Beetlejuice. De nieuwe packs zullen vanaf 13 september verkrijgbaar zijn. We hebben alle details op een rijtje gezet.

  Nieuwe Lego Dimensions uitbreidingssets nu beschikbaar

  De nieuwe Lego Dimensions uitbreidingssets zijn nu beschikbaar. In totaal komen er drie nieuwe sets naar de game. Dat maakte Warner Bros vandaag bekend.

  Aanbieding LEGO Dimensions Starter Pack bij bol.com

  Vandaag is LEGO Dimensions in de aanbieding bij bol.com voor 45 euro in plaats van 80 voor de Xbox One en PS4. Dit starterpack bevat LEGO poppetjes van Batman, The Lord of the Rings en andere populaire LEGO sets. De aanbieding LEGO Dimensions Starter Pack komt ook met de Toy Pad.

  LEGO Dimensions uitbreidingen van Batman en Knight Rider

  Warner Bros. Interactive Entertainment heeft LEGO Dimensions uitbreidingen aangekondigd gebaseerd op The LEGO Batman Movie en Knight Rider. De uitbreidingen liggen nu al in de winkel.

  LEGO Dimensions uitbreidingen geven meer diepgang

  De dimensies in LEGO Dimensions worden verder uitgebreid door de volgende pakketten LEGO CITY, Harry Potter en The Goonies. De LEGO Dimensions uitbreidingen geven de game meer diepgang.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.