LEGO DC Super-Villains

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Actie & platformer

  Gemaakt door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive

  7.5

  LEGO DC Super-Villains Artikelen

  Top 10 beste PlayStation Store deals van de zomer!

  Oh kom maar eens kijken, wat je in de PSN Store vindt! Dat klopt, je kunt op het moment weer een scala aan deals vinden in de PlayStation Store. Wij zetten de tien beste PlayStation Store deals voor je op een rijtje zodat je goedkoop aan toffe games komt deze zomer!

  De top 10 beste kids games - Verveel je geen seconde!

  Gamen is niet alleen voor volwassenen leuk, maar ook kinderen kunnen genieten van een leuke game. Toch kan het wel eens moeilijk zijn om de juiste games voor de jonkies te vinden. Geen zorgen! Wij hebben de top tien beste kids games voor je op een rijtje gezet.

  Reageer en Win - The Meg Blu-Ray & LEGO DC Super-Villains Aquaman DLC

  In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op The Meg op Blu-Ray en vijf keer op de LEGO DC Villains Aquaman DLC voor de Xbox One. Bekijk de video hieronder, waarin Rox uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijzen!

  Reageer en Win - LEGO DC Super-Villains Deluxe Edition

  In onze Reageer en Win maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met TT Games twee keer de Deluxe Edition van LEGO DC Super-Villains weg voor de Nintendo Switch. Bekijk de video voor meer informatie!

  XGN Maandoverzicht oktober 2018

  Oktober was dé maand van de AAA releases. En Halloween niet te vergeten. Red Dead Redemption 2, Assassin's Creed Odyssey en Call of Duty Black Ops 4 zijn uitgebracht. Daar hebben wij natuurlijk een review over geschreven. Bekijk in dit XGN Maandoverzicht van oktober 2018 wat er allemaal nog meer is uitgebracht!

  LEGO DC Super-Villains Nieuws

  LEGO DC Super-Villains Season Pass bekendgemaakt

  Warner Bros heeft de LEGO DC Super-Villains Season Pass vandaag onthuld. De pas brengt extra content naar het spel dat is geïnspireerd op stripverhalen, films, live-action- en tekenfilmseries.

  Nieuwe LEGO game DC Super-Villains maakt van jou een superschurk

  LEGO The Incredibles is nog niet uit of er is al een nieuwe LEGO game aangekondigd. Deze keer is het je taak om wat 'superhelden' in elkaar te meppen. Juist, je wordt met LEGO DC Super Villains namelijk een heuse superschurk.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.