LEGO City Undercover

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Wii U, Switch & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Traveller's Tales en uitgegeven door Nintendo & Traveller's Tales

  7.5

  LEGO City Undercover Artikelen

  De beste aanbiedingen: Deals op games en tech (week 42)

  Het is weer die tijd van de week. We hebben het internet voor jullie afgestruind om de beste deals op een rijtje te zetten rondom games, film, tech en gadgets. Dit zijn de beste aanbiedingen van week42!

  Top 10 beste open world games op de Switch tot nu toe

  De Nintendo Switch bevindt zich nog in haar jonge jaren, maar dat neemt niet weg dat er al flink wat toppertjes zijn binnen het genre. Wij zetten de tien beste open world games op de Switch voor je op een rijtje, zodat je weet waar je flink wat tijd aan kunt spenderen

  De 10 beste Switch games voor kids rond de 7 jaar

  Als ouder denk je misschien: ga lekker buiten spelen. Maar je kind roept wat anders. Want alle vriendjes hebben een PlayStation 4 of de Nintendo Switch! Zodra je overstag gaat en ook zo’n leuke Switch voor je (jonge) kind aanschaft is alleen de vraag: wat nu? Welke games moeten erbij gekocht worden? Dit zijn de 10 beste Switch games voor kids van rond de 7 jaar.

  Top 10 best verkochte game franchises aller tijden

  In al die jaren dat we gamen zijn er tal van game franchises de revue gepasseerd. Sommige zijn zo weer verdwenen, maar enkele zijn ook jarenlang blijven plakken. Maar wat zijn nou de tien best verkochte game franchises aller tijden? Wij zetten ze voor je op een rij.

  Top 5 beste Switch games volgens jullie

  In onze poll vroegen wij welke Nintendo Switch game jij het meeste speelt. We zetten nu de uitslag op een rijtje. Dit zijn de 5 beste Switch games volgens jullie!

  LEGO City Undercover Nieuws

  LEGO games dagdeal bij bol - tien games met korting

  Er is momenteel een LEGO games dagdeal aan de gang bij bol.com. Kortingen lopen wel op tot 55 procent! Let wel op: de deal geldt natuurlijk alleen vandaag.

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  Nieuwe trailer toont LEGO City Undercover Co-Op en vermommingen

  Je kunt nu ook samen boeven verjagen in de LEGO City Undercover Co-Op. Een nieuwe trailer toont deze modus die oorspronkelijk niet in het spel aanwezig was.

  Nieuwe LEGO CITY Undercover trailer voor release

  In november kondigde Warner Bros al aan dat LEGO CITY Undercover naar meer platformen zou gaan komen. Nu hebben we de nieuwe LEGO CITY Undercover trailer, die ons een voorproefje geeft van de verbetereingen.

  LEGO City Undercover Switch versie aangekondigd

  Een LEGO City Undercover Switch versie is in de maak bij ontwikkelaar TT Games. De game zal ook komen naar PS4 Xbox One en Steam. Daarnaast maakt het hoofdpersonage ook zijn opwachting in de LEGO Dimensions game.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.